INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Interviu emoționant cu Neymar: "Tata era sărac, iar alte persoane îmi cumpărau ghete" » Ce spune despre Barcelona: "Când ajungi aici, iei totul de la zero! Îmi era rușine să vorbesc cu Messi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 11:29

Brazilianul Neymar, 25 de ani, a oferit un interviu emoționant pentru o televiziune din Brazilia și a vorbit despre problemele din copilărie și despre transferul la Barcelona.

"Eu îi prețuiesc pe cei care m-au ajutat în momentele în care aveam nevoie. Când nu aveam ghete de fotbal, cineva mergea și îmi cumpăra. Îmi voi aminti aceste detalii toată viața. Le sunt foarte recunoscător acelor persoane. Multă lume m-a ajutat pentru că tata nu avea bani de nimic, doar pentru mâncare. Eram sufocați", a spus Neymar, potrivit Marca.

...despre Barcelona: "Când am ajuns la Barcelona, am luat totul de la zero. Ce am făcut în Brazilia nu conta aici. Trebuia să îmi demonstrez valoarea și a trebuit să lupt. Am avut dificultăți în a mă adapta. Până la urmă, totul a ieșit bine. Am avut ajutorul colegilor, familiei și al prietenilor. Asta m-a menținut concentrat.

"Când ajungi celebru apar tot felul de fete, dar apar și multe persoane care spun că sunt verișorii tăi"Neymar

Când am intrat în vestiar, mă uitam într-o parte și era Messi, iar când mă uitam în partea opusă erau Xavi, Iniesta, Pique și Dani Alves. Parcă eram într-un joc. Într-o zi mă jucam cu ei pe consolă, iar ziua următoare eram în vestiar. Prima lună a fost complicată. Îmi era rușine să vorbesc cu Messi. Eram cel mai tânăr".

"Vreau să evoluez pentru Flamengo. Țin minte că am jucat acolo când eram la Santos, iar fanii cântau fără încetare"Neymar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
iosif_.vs
iosif_.vs  •  03 Iulie 2017, 13:50

Il vreau la FCSB, dar dacă nu își permite Gigi sa-l ia mai bine sa ajunga la Dinamo decat la Steaua!

zagna
zagna  •  03 Iulie 2017, 13:43

Un interviu cu mult bun-simt ! Comparati cu declaratia "marelui antrenor" mihalcea...

820919368071930
Olteniacus FotbalClub  •  03 Iulie 2017, 13:42

*** ....si care e stirea ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează