INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - BURNLEY 0-0

Interzis pe stadion! Mourinho riscă o pedeapsă drastică: nu va putea sta nici măcar în tribună!

Mourinho gesticulează nervos în fața arbitrului de rezervă
Mourinho gesticulează nervos în fața arbitrului de rezervă

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 00:00

Mourinho riscă o pedeapsă drastică după ce-a fost eliminat la pauză. Managerul lui United i-a trimis notițe secundului, din tribună, și n-a mai venit la conferința de presă.

Pe Jose Mourinho l-au lăsat nervii în timpul primei reprize a meciului cu Burnley, când "centralul" Mark Clattenburg i-a refuzat un penalty. S-a plâns arbitrului de rezervă, fără succes, iar în pauză, pe tunelul care duce la vestiare, a avut o altercație cu Clattenburg, care l-a eliminat.

Dar nici în tribună, managerul lui United nu s-a calmat. Întâi și-a căutat un loc aproape de banca de rezerve, pentru a ține legătura mai ușor cu secunzii. Iar când a fost expediat de acolo într-o lojă, le-a trimis bilețele cu indicații printr-un membru al staff-ului. Și la final a boicotat conferința de presă.

Tabloidul Daily Mail susține că Mourinho n-are nicio șansă să evite o suspendare de câteva etape, perioadă în care nu-i va fi permis să ia loc nici în tribună! Portughezul e recidivist, după ce a fost pus sub acuzare de Federație pentru comentariile făcute la adresa arbitrului Anthony Taylor, înaintea derby-ului cu Liverpool (0-0).

13eliminări are Mourinho în cariera de antrenor. Sâmbătă a fost prima la Man. United

36de șuturi, 11 cadrate, și două bare a avut United cu Burnley. Și pe Herrera eliminat (68)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  31 Octombrie 2016, 13:25

Stati parcati si nu mai manipulati lumea. Doar in romanika exista sanctiunea cu interzicerea de a muncii pentru antrenori, asta asa ca sa fiti siguri ca iese fcsb campioana. Daca nu cunoasteti regulamentele altor federatii de fotbal nu mai scrieti orice doar asa, pentru rating.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează