INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ion Ţiriac a făcut o ofertă oficială pentru Hertha Berlin » Ce condiţie are de îndeplinit pentru a cumpăra clubul

Ion Tiriac
Ion Tiriac

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 11:27

Hertha Berlin este tot mai aproape de a avea investitor român. Ion Ţiriac a trimis deja o primă ofertă şi chiar se interesează din ce în ce mai mult de situaţia clubului german Hertha Berlin.

Echipa activează în 2. Bundesliga şi are datorii imense. Conform ziare.com, Hertha trebuie să plătească 41 de milioane de euro, dar suma nu îl descurajează pe miliardarul român. 

Ţiriac a făcut deja o ofertă oficială pentru a cumăra clubul, iar presa din Germania anunţă că, pentru a fi cumpărat clubul, trebuie plătită automat şi suma de 41 de milioane. 

Consiliul de Administraţie al Herthei se va reuni la începutul săptămînii şi va analiza oferta fostului mare tenisman român. Ion Ţiriac deja se interesează de situaţia echipei din campionat şi a fost prezent în Germania la ultimul meci al echipei, partidă pe care a văzut-o din loja actualilor proprietari. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
supersolo
supersolo  •  26 Noiembrie 2012, 02:06

Gerula ...s-ar putea sa ai dreptate....insa nu stiu in ce domenii putea sa investeasca Tiriac in Romania dupa ´90.,....dupa aceea stiu ca investi ceva in Otopeni, cateva fabrici , casele de copii din Brasov ...si cateva terenuri de vanatoare....cati bani crezi ca au putut sa-i aduca investitiile alea intr-un timp asa scurt?

artmir
artmir  •  25 Noiembrie 2012, 21:30

cand a revenit in romania avea o avere de 200.000.000 marci germane. acum are aproape 1.000.000.000 euro. In loc sa investeasca in tara natala, de unde a facut grosul, el merge in germania. Halal patriot.

innocens
innocens  •  25 Noiembrie 2012, 21:20

Ţiriac urmăreşte să scoată profit cu Hertha. Sper să nu mă înşel, dar una dintre puţinele afaceri în care pierde bani este turneul de tenis din Bucureşti.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează