INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ipostaza incredibilă în care a fost surprins Rooney! A vopsit bănci. În parc!

Rooney și-a terminat treaba și pleacă acasă // Foto: The Sun
Rooney și-a terminat treaba și pleacă acasă // Foto: The Sun

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 12:15

Condamnat la 100 de zile de muncă în folosul comunității, atacantul lui Everton trebuia să lucreze într-un atelier de artizanat și să ajute persoanele cu dizabilități la cursuri de olărit, dar a solicitat să i se repartizeze o altă activitate.

Wayne Rooney plătește scump escapada în urma căreia a fost prins băut la volan, alături de o prostituată. În afara scandalului pe care l-a avut acasă, cu soția, atacantul lui Everton, 31 de ani, a fost condamnat de Tribunal și la 100 de ore de muncă în folosul comunității.

Pedeapsă din care care și-a programat să execute o parte în pauza pe care Premier League a luat-o din cauza preliminariilor CM 2018.

Roo a aflat luni că va lucra într-un atelier de artizanat și că va trebui să dea și o mână de ajutor persoanelor cu dizabilități, la cursurile de olărit organizate special pentru aceștia.

Dar pentru că-i era rușine să dea ochii cu oamenii, iar apoi să ajungă și subiect de presă, a solicitat, și i s-a aprobat, o altă activitate. Astfel că, deunăzi, a fost surprins într-un parc, tocmai când termina de vopsit niște bănci. 

"A cerut inițial să-i învețe fotbal pe copii, dar «serviciile sociale » nu au un asemenea job în schemă. Așa că muncește cinci ore pe zi în parc în timp ce colegii lui se califică la Mondiale" Sursă a tabloidului The Sun

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează