INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Ipoteză inedită despre noul antrenor al lui Juventus, lansată în direct la TV: „Pirlo s-a consultat cu un antrenor român”

Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus +29   FOTO
Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 11:22 / Actualizat duminica, 09 august 2020 12:07

Andrea Pirlo (41 de ani) este noul antrenor principal al lui Juventus, după demiterea lui Maurizio Sarri. Acesta se află la prima experiență ca antrenor.

Marian Savu, fost golgeter în Liga 1, crede că fostul mijlocaș italian s-a sfătuit cu Mircea Lucescu, noul antrenor al lui Dinamo Kiev, înainte de accepta oferta torinezilor.

„Pirlo a discutat cu un antrenor român! Sunt sigur. Cu Mircea Lucescu, da! Sunt sigur că s-a consultat cu dânsul”, a declarat Marian Savu la „Digi Sport Matinal”.

Debutat de Lucescu

Andrea Pirlo, considerat unul dintre ce mai importanți mijlocași ai Italiei, a debutat sub comanda lui Mircea Lucescu la Brescia. Noul antrenor al lui Juventus nu a ratat niciodată șansa de a-l lăuda pe român.

Am debutat în echipa mare a Bresciei la 16 ani și două zile. Clubul a cerut o derogare ca să pot juca înaintea vârstei normale. Lucescu era nerăbdător să mă vadă pe teren, dar nu am primit derogarea, pentru că eram prea slab din punct de vedere fizic. Așa că, după ce am împlinit 16 ani, am debutat la Reggio Emilia, împotriva Reggianei. Lucescu m-a adus la echipa mare la 15 ani. Mi-a oferit lecții de tactică, de tehnică și mi-a explicat ce trebuie să faci când joci alături de profesioniști
Andrea Pirlo, pentru Corriere dello Sport

Pirlo va avea ca primi asistenți doi oameni de încredere. Primul, Roberto Baronio, fost coleg al lui Andrea la Brescia, și el promovat de Mircea Lucescu. Al doilea, Antonio Gagliardi, analistul naționalei Italiei.

756 de meciuria jucat Pirlo în carieră la echipele de club (Brescia, Inter, Reggina, Milan, Juventus, New York City FC); a marcat 73 de goluri

VIDEO Mircea Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

Agnelli, ca Becali! El a decis noul antrenor la Juventus » Pirlo nu are nici licența Pro: „Nu-l comparați cu Zidane!”

Lothar Matthäus, declarație arogantă înainte de șocul din Champions League: „Bayern ar trebui să greșească mult ca să piardă cu această Barcelona”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
0005
0005  •  11 August 2020, 09:43

Eu nu stiu cum de isi da cu parerea? Cine este acest Marian Savu? Te pomenesti ca este si prieten "la catarama" cu Pirlo si is-a confesat Pirlo cum ca l-ar fi sunat pe Lucescu sa-i ceara parerea de a fi antrenor al lui Juventus. Ati uitat sa mentionati ca daca Lucescu nu si-ar fi dat acceptul, Pirlo nu era acum antrenorul lui Juventus:))

887888274661367
Pompiliu Bota  •  10 August 2020, 21:44

Stra Luce Ntori de Nord chiar a inventat un joc aparte: de-a latu si inapoi, ghinionu, mingea a refuzat sa intre in poarta, vatmanu, Postelnicu m-a obligat sa desfiintez Gheata de Aur, Craiova a fost peste Steaua lui Belo, Laca, T. Stoica so on. Vorba lu C. Dinu: cand Luce dadea in minge facea buba la picior !

394966434424757
Mihai Dinu  •  10 August 2020, 17:58

Mandru ca sunt roman, mandru ca in lumea fotbalistica la cel mai inalt nivel se vorbeste si se apreciaza contributia unui roman! Felicitari, d-le Mircea Lucescu!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează