INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

IREAL! A vrut să organizeze un meci de fotbal între persoanele sănătoase și cele infectate cu coronavirus, dar a fost prins de Poliție » Ce sancțiune a primit

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 12:52 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 15:08

Un tânăr de 23 de ani din Spania a fost reținut de poliție după ce a încercat să organizeze un meci de fotbal între oameni testați pozitiv cu Covid-19 și cei testați negativ.

Tânărul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a încercat să organizeze meciul în Mendillori, un cartier din Pamplona care e cunoscut pentru numeroasele cazuri de coronavirus înregistrate.

El nu e la prima astfel de abatere, în urmă cu o lună convocând tinerii din zonă la o adunare publică, în ciuda restricțiilor.

Pentru încercarea de organizare a meciului de fotbal, eveniment pe care l-a promovat intens pe rețelele de socializare, autoritățile l-au amendat cu 3.000 de euro. Tânărul poate fi pus sub acuzare pentru încălcarea legii carantinei și riscă pedeapsa cu închisoare.

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Gigi Becali a explicat de ce nu vrea să poarte mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mi-au explicat doctorii mei ceva”

Ce s-a întâmplat cu asistenta din Rusia care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților: „Am alte priorități în viață”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close