INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Irlandezii nu l-au uitat pe Henry: trişor şi fotbalist

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 19:32

Eliminaţi de Franţa din barajul pentru Mondialul din Africa de Sud, după o fază litigioasă care l-a avut în prim plan pe Thierry Henry, irlandezii îi poartă în continuare pică fotbalistului de la New York Red Bulls.

Ieri, Henry şi-a sărbătorit ziua de naştere (34 de ani), iar irlandezii au profitat de ocazie ca să-l ironizeze iarăşi pe fotbalist. Într-un ziar local din Dublin, care ţine o rubrică a sărbătoriţilor din fiecare zi, în dreptul profesiei lui Henry scria doar atît: trişor şi fotbalist.

Franţa s-a calificat la turneul final din Africa de Sud după 1-0 în deplasare şi 1-1 pe teren propriu. A fost egalitate perfectă la finalul celor 90 de minute din manşa secundă, însă "cocoşii" au obţinut atunci calificarea după un gol marcat de Gallas, la o fază în care Henry preluase mingea cu mîna în careu.

La finalul meciului, Henry a recunoscut că a atins mîna cu mingea, dar totul a fost considerat o greşeală de arbitraj, iar Franţa a mers la Mondial. Norocul n-a ţinut prea mult cu trupa antrenată atunci de Raymond Domenech, care a avut o prestaţie jenantă la Mondial şi a fost eliminată încă din faza grupelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
afca
afca  •  18 August 2011, 23:05

@liviuemil...prietene esti cu adevarat un praf!

draxter
draxter  •  18 August 2011, 22:53

se pare ca voi 2 nu v ati obosit sa mai cititi articolul v ati oprit la titlu, "La finalul meciului, Henry a recunoscut că a atins mîna cu mingea" altul care nu a luat BAC-ul

liviuemil
liviuemil  •  18 August 2011, 22:26

Mai da-i in ma...sa! Sint de 12 ani aici si in materie de fotbal sint ...turci. Nici unul nu tine cu echipele lor ci numai cu alea din Anglia sau Scotia. Bine ca au ramas acasa. Le urez la cit mai multe ramineri!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează