INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Un star din Premier League, îndemnat de soție să facă vasectomie: „Ar fi ideal pentru mine”

Isabelle da Silva // foto: Instagram @ bellesilva +15   FOTO
Isabelle da Silva // foto: Instagram @ bellesilva

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 15:02 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 15:20

Isabelle da Silva, soția lui Thiago Silva (36 de ani), vedeta din apărarea lui Chelsea, a dezvăluit că i-a cerut fotbalistului să facă o vasectomie.

Isabelle și Thiago Silva au împreună doi copii. Suficienți, în opinia soției, care vrea să se asigure că familia nu se va mări. Isabelle a dezvăluit că refuză să fie supusă unei intervenții chirurgicale de sterilizare, din cauza istoricului de obezitate din familia sa, și spune că ar fi „ideal” ca soțul său să fie supus unei vasectomii.

+11 FOTO

Vorbind despre posbilitatea de a fi operată, Isabelle a spus: „Nu se pune problema. Toate femeile din familia mea și altele pe care le cunosc au pus foarte multe kilograme după ce au trecut prin asta. Din moment ce vin dintr-o familie cu probleme de obezitate, nu vreau să risc. Am vorbit cu soțul meu și cu medicul despre posibilitatea ca Thiago să facă o vasectomie. Ar fi ideal pentru mine. Este ceva ce încă discutăm”, a declarat Isabelle, citată de The Sun.

Când va înceta să viseze că voi avea un alt copil, va fi de acord să facă o vasectomie, iar eu voi înceta să iau pilule”, a concluzionat aceasta.

Cei doi au împreună doi băieți, Isago și Iago. Isago, fratele cel mare, a împlinit de curând 12 ani. Thiago Silva a ajuns la Chelsea în această vară, liber de contract, după ce contractul cu PSG i-a expirat.

Potrivit clinicii Sanador, vasectomia este una dintre cele mai sigure metode de contracepție a bărbatului, având o eficiență de peste 99%. Această metodă de sterilizare este definitivă, însă, cu toate acestea, există și tehnici ultra-moderne prin care acest proces poate deveni reversibil.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

„E un campion și în pat!” » Declarația despre fostul star al Barcelonei face furori pe net

Aryna Sabalenka e pe val » Două titluri consecutive și un shooting foto de zeci de mii de like-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Noiembrie 2020, 19:33

Thiago are doi băieți, Isago și Iago. Îl vrea și pe al treilea, pe care să-l numească Lumbago, al patrulea Jivago și tot așa.

mattteo
mattteo  •  18 Noiembrie 2020, 17:40

Ce ***....cum a ajuns lumea......iti faci vasectomie permanenta si "fidelele" astea te lasa dupa 10 ani ca se satura....Numai jn iad mai e ca in vestul lumii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează