INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Tensiuni la Real Madrid! Un star al echipei, filmat înainte de Clasico în timp ce contesta deciziile lui Zidane: „Dacă mă bagă, o face în minutul 80”

FOTO: Guliver/GettyImages +21   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 08:48 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 11:12

Real Madrid a câșrigat El Clasico, 3-1 cu Barcelona, dar în vestiarul echipei par a fi tensiuni între antrenorul Zinedine Zidane și jucătorii săi.

Înainte de startul partidei, mai multe dintre rezervele lui Real Madrid au fost surprinse discutând pe bancă, iar Isco a fost filmat contestând deciziile antrenorului Zinedine Zidane.

Mijlocașul spaniol de 28 de ani a protestat, într-un dialog cu Luka Modric, Lujva Jovic, Militao și Marcelo, la adresa tehnicianului francez.

„Dacă mă schimbă, o face în minutul 50 sau 60 al meciului. Uneori chiar și la pauză. Dacă trebuie să mă bage, o face în minutul 80”, a spus Isco, potrivit ziarului AS.

Real Madrid a disputat 7 meciuri până acum, iar Isco a fost în lot la 6 partide, jucând doar în 4 dintre ele. Acesta a fost titular de două ori ( a jucat 45 de minute cu Cadiz și 57 cu Valladolid), în două a intrat pe parcurs (în minutul 89 cu Levante și în minutul 46 cu Betis). 

VIDEO Isco, show la antrenamentele lui Real Madrid

Citește mai multe știri din La Liga: 

Reacțiile din tabăra Realului, după victoria cu Barcelona » Sergio Ramos: „Penalty corect acordat” + Ce a spus Zinedine Zidane

Leo Messi nu mai e la fel fără Cristiano Ronaldo » Statistică îngrijorătoare în El Clasico

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  26 Octombrie 2020, 11:47

dar e chiar inexplicabil ce se intampla cu isco (poate cel mai talentat si tehnic mijlocas din lume la ora asta).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează