INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Își asumă rolul de lider la Real Madrid: "Înainte îl aveam pe Cristiano, dar acum a venit momentul să ies eu în față. Sunt pregătit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 22:24

Francezul Karim Benzema (30 de ani) simte că a venit momentul ca el să strălucească și să conducă formația Real Madrid spre al patrulea trofeu consecutiv în Liga Campionilor.

"Mă simt excelent în acest moment. Atmosfera la echipă este una foarte bună. Sunt puternic, într-o formă fizică foarte bună.

Real Madrid este cel mai mare club din lume și întotdeauna sunt cerințe mari. Înainte îl aveam pe Cristiano, dar acum cred că a venit momentul să ies eu în față. Sunt pregătit pentru asta.

Vreau să marchez meci de meci, iar colegii mă ajută. 35 de goluri? Îmi place cum sună, dar nu fac din asta un obiectiv. Mă bucur la fel de mult când ofer pase decisive", a declarat Benzema pentru Marca.es.

132de goluri are Benzema în tricoul celor de la Real Madrid

Vezi și: A vorbit după 3 ani! O legendă a Realului dezvăluie tot: "Mourinho a adus un război politic între Spania și Catalunya"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  23 Noiembrie 2018, 14:00

Bai benzema tu sa faci pe seful la tine in algeria

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close