INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Își pune Barca antrenor pe modelul Mirel Rădoi la FCSB?! Surpriza imensă pregătită de șefi

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 18:16

Rezultatele slabe din ultimele trei partide ale Barcelonei îi pun postul în pericol lui Ernesto Valverde, care ar putea fi demis. Tehnicianul este tot mai criticat și se pare că șefii clubului catalan deja se gândesc să-l demită.

Primul pe lista celor din club ar fi tocmai  Thierry Henry, secundul lui Roberto Martinez de la naționala Belgiei, anunță Sport.es, unul dintre ziarele de casă ale clubului.

Deja s-ar fi purtat și o discuție în acest sens cu fotbalistul care a evoluat la Barcelona între 2007 și 2010, unde a câștigat titlul de două ori.

Remizele cu Girona și Bilbao, 2-2 și 1-1, dar și eșecul cu Leganes 1-2 nu sunt singurele rezultate care îi sunt reproșate lui Valverde. Nici eliminarea din sferturile Ligii de anul trecut, administrată de AS Roma, n-a fost trecută cu vederea de șefii clubului.

121 de meciuri 
a adunat Henry la Barcelona, unde a marcat de 49 de ori 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  02 Octombrie 2018, 09:05

Bun!Si ce are *** cu prefectura?Adica ce justifica pomenirea fcsb-ului intr-o stire despre ...Barcelona!***?Sa insinuati in mentalul cititorilor,ca fcsb este si ea pe acolo-prin sferele inalte-ale fotbalului european-alaturi de echipe ca Barcelona?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează