INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2018

ISIS amenință Rusia! Alertă înainte de Campionatul Mondial cu imaginile lui Messi și Neymar

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2018 14:27

Teroriștii plănuiesc atacuri la Campionatul Mondial din Rusia ca răspuns la implicarea lui Vladimir Putin în susținerea regimului Bashar al Assad în Siria și expulzarea a mii de militanți ai Statului Islamic din Alep și Duma.

Rușii intră din nou în alertă maximă, după ce ISIS a anunțat, pe rețelele de socializare, că pregătește atacuri la Mondialul programat între 14 iunie și 15 iulie.

Folosind iar imaginile lui Messi și Neymar, teroriștii amenință că "marele meci pe viață și pe moarte va fi contra Rusiei și a președintelui Vladimir Putin, incredul și vinovat pentru asasinarea musulmanilor". Potrivit championat.com, jihadiștii vor răzbunare pentru implicarea în Siria în susținerea regimului Bashar al Assad și expulzarea miilor de militanți ai Statului Islamic din Alep și Duma.

25 de atentate dejucate

ISIS i-a dat ultimatum lui Putin, făcându-i pe organizatori să sporească măsurile pentru întărirea securității în cele 9 orașe unde se va juca la CM. La St. Petersburg s-a produs în aprilie 2017 un atentat la metrou, soldat cu 16 morți, inclusiv autorul care s-a aruncat în aer, serviciile secrete FSB arestând 11 suspecți. "Doar anul trecut au fost dejucate 25 de tentative în mai multe orașe rusești, dar patru au reușit", a dezvăluit directorul Alexander Bortnikov. "Va fi o mare fiesta, fără incidente majore", asigură Gianni Infantino, președintele FIFA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează