INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA - BULGARIA 1-1

Italia, din nou neînvinsă! A egalat un record deținut de Spania și Brazilia

Italia, din nou neînvinsă! A egalat un record deținut de Spania și Brazilia // sursă foto: Imago
Italia, din nou neînvinsă! A egalat un record deținut de Spania și Brazilia // sursă foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 13:04 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 13:04

Italia a egalat performanța mondială a Spaniei, 35 de meciuri fără eșec din perioada 2006-2009, dar a fost ținută în șah de Bulgaria, la Florența.

Italia și-a prelungit seria invincibilă sub comanda lui Roberto Mancini, ajungând la 35 de meciuri fără eșec, cu 27 de victorii și opt remize. A egalat astfel performanța record a unei selecționate stabilită de Spania între 2006 și 2009 și a Braziliei între 1993 și 1996. 

Campioana Europei n-a putut trece însă de Bulgaria (1-1) la Florența, unde oaspeții au marcat la singura mare ocazie prin Iliev. Golul lui Chiesa, cu un șut din marginea careului, n-a fost de ajuns pentru liderul grupei.

Roberto Mancini: „A fost un accident”

Selecționerul Roberto Mancini nu face o dramă din acest egal: „Ne-a lipsit precizia în fața porții, Mi s-a părut genul de meci în care și dacă mai jucam o jumătate de oră tot nu am fi putut să mai marcăm. Adversarii s-au apărat bine, ne-am creat destule ocazii și ei ne-au dat gol la singurul contraatac”. 

Nu a dat vina pe Florenzi: „Putea să facă fault, nu eram așezați așa rău pe acea acțiune, trei contra trei, a fost un accident”. Italia a primit astfel gol al cincilea meci consecutiv, după o serie de 11 partide cu poarta intactă.

Chiesa: „Am jucat bine"

Chiesa admite că mereu primul meci al stagiunii e complicat: „Am demonstrat că am avut idei și am jucat bine. Emoția golului marcat pe stadionul unde am crescut a fost foarte intensă, dar mai important era să câștigăm. Și anul trecut am remizat cu Bosnia și apoi ne-am descurcat foarte bine”.

VIDEO Cristi Săpunaru, jucătorul lunii august 2021: „Vă mulțumesc pentru premiu, dar cred că este premiul echipei”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona vinde tot! Concurență pentru Moruțan și Cicâldău

Manchester United a dezvăluit numărul pe care îl va purta Cristiano Ronaldo!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează