INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Iubita lui Casillas îi dă de gol pe madrileni: "Sînt multe fronturi în vestiarul Realului"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 ianuarie 2013 11:52

Tensiunile iscate din cauza conflictului pe care Jose Mourinho îl are cu o parte din jucătorii de la Real primeşte încă o confirmare.

Sara Carbonero, iubita lui Iker Casillas, unul dintre jucătorii care i-ar fi transmis preşedintelui Florentino Perez să aleagă între ei şi Mourinho, a declarat că sînt fotbalişti madrileni care nu-l suportă pe antrenor.

"Atmosfera din vestiar nu este bună. Jucătorii sînt împărţiţi în ceea ce priveşte poziţia faţă de antrenor. Acum vestiarul este divizat şi trebuie să aşteptăm pînă la finalul sezonului pentru a vedea ce va decide Mourinho, pentru că în acest moment sînt multe fronturi la Madrid", a spus Sara la un post TV mexican.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
miky198
miky198  •  29 Ianuarie 2013, 18:11

Ceva adevar este la mijloc cu aceasta stare de la RM.....adica sa scrie Marca si AS (ziarul de casa) articole de genu' asta....n-ar face-o daca nu ar exista ceva putred la mijloc.....indiferent ca sunt mai multi vinovati dpmdv Mou este cel care starneste toata aceasta stare prin felul lui de a fi...

andreiutzzu
andreiutzzu  •  29 Ianuarie 2013, 14:57

Sara duce lipsa de ceva, de cand s-a accidentat Casillas. N-are alta treaba mai buna decat sa intarate spiritele in vestiarul Realului .Anul trecut se tot lega de Ronaldo si in presa apareau stiri ca din cauza asta CR si Iker nu se intelegeau ... Mereu trebuie sa fie o femeie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează