INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNICAT

Iubita portarului Wiese susţine că bărbatul ei cîştigă prea mult!

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Rar se întîmplă să auzi pe cineva "plîngîndu-se" că ar cîştiga prea mult. Iar cînd o astfel de afirmaţie mai vine şi de la o femeie, e clar că avem de-a face cu un unicat.

 

Ei bine, iubita portarului german Tim Wiese, Grit Freiberg (foto), face parte cu siguranţă din această categorie. Ea a declarat recent revistei Bunte că "fotbaliştii iau prea mulţi bani. Şi cînd spun asta mă gîndesc la medicii care asalvează vieţi, dar cîştigă mult mai puţin. Sau la angajaţii din construcţii, care muncesc mult şi din greu pentru cîţiva bani".

Chestionat la rîndu-i, portarul lui Werder Bremen şi al preprezentativei Germaniei o contrazice pe Grit: "Oricine posedă talentul meu şi se sacrifică atît de mult merită aceşti bani. Cariera de fotbalist e scurtă. Pe urmă, asta e piaţa. Dacă fotbaliştii sînt plătiţi atît de bine nu e vina mea".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează