INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

OFICIAL Ivan Rakitic a plecat de la Barcelona! Vicecampionul mondial, prezentat de Sevilla

Ivan Rakitic a fost transferat de Sevilla de la Barcelona // Sursă foto: Getty
Ivan Rakitic a fost transferat de Sevilla de la Barcelona // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 16:09 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 16:21

Ivan Rakitic (32 de ani, mijlocaș central) a semnat cu Sevilla și e primul care părăsește Barcelona. După șase ani în care a câștigat toate competițiile interne și internaționale în blaugrana, se desparte de „Camp Nou" într-un moment teribil. Cel puțin, nu a trăit pe gazon marele coșmar, 2-8 cu Bayern în „sferturile" Champions League. Quique Setien l-a lăsat pe bancă la Lisabona.

Croatul născut în Elveția și care nu a jucat niciodată pentru un club croat, dar care a disputat finala Mondialului cu naționala roș-albă, se întoarce la Sevilla, unde a cucerit primul trofeu continental, Europa League, în 2014. Soția sa, Raquel Mauri, l-a convins să revină în capitala Andaluziei, locul în care s-au cunoscut și s-au căsătorit.

Ivan Rakitic a plecat de la Barcelona! Mijlocașul s-a întors la Sevilla

Rakitici a semnat un contract pe 4 ani, Sevilla urmând să plătească imediat 1,5 milioane de euro. Dar, cu alte bonusuri, suma totală poate ajunge la 9 milioane. Alți doi sud-americani ai Barcelonei sunt foarte aproape de despărțire. 

Uruguayanul Luis Suerez, 33 de ani, venit tot în 2014 pe „Camp Nou", ar putea ajunge la Juventus. În timp ce chilianul Arturo Vidal, 33 de ani, care evolua în Catalunya din 2018, ar avea un acord cu Inter.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu - Ladislau Boloni, duel pentru milioanele din UEFA Champions League

David Silva, de la prezentarea oficială, direct în carantină » S-a infectat cu Covid-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
178615610570641
Stefan Popa  •  02 Septembrie 2020, 11:22

Imi pare bine ca Rakitic a plecat de la Barcelona! Suarez a semnat cu Juventus iar Mesi va pleca la City pentru 623m £. Poate ca e timpul, in sfârșit, pentru o alta generație de jucatori la club. A, și Griezmann la PSG!

10216741700672837
Kevin Mann  •  02 Septembrie 2020, 08:57

Îmi pare rău că a plecat Ivan Rakitic. A fost unul dintre puținii fotbaliști care s-a adaptat perfect la Barcelona de la primul meci ca titular.

gabri80el
gabri80el  •  02 Septembrie 2020, 02:07
Postat de tatastrumf pe 01 Septembrie 2020, 22:29

Incetati cu vrajeala ca Messi pleaca de la Barca... Messi nu va pleca niciodata de la Barca pentru ca stie ca nu are valoare sa se impuna in orice alt campionat tare : Anglia, Italia de exemplu. CR7 a facut-o deja, si a demonstrat deja. Punct.

daca nici Messi nu se poate impune in Anglia lasa ca o face Andone .Nici nu a ajuns in Anglia si deja ai tras concluzii . Parca ai fi Nostradamus.Te pricepi la fotbal la fel ca bunica.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează