INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAŢ SPRE REAL MADRID

Ivanovici: "Real Madrid este visul oricărui jucător" Crezi că Raţ are şanse mai mari să joace pe Bernabeu?

Branislav Ivanovici, Ivanovici, Chelsea
Branislav Ivanovici, Ivanovici, Chelsea

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2009 00:00

Branislav Ivanovici, fundaşul lui Chelsea, recunoaşte că un trasnfer la Real Madrid ar fi ca un vis îndeplinit, dar momentan se gîndeşte numai la echipa sa de club şi la naţionala Serbiei.

"Momentan nu am fost contactat de nimeni de la Real Madrid. Dacă este adevărat ce spune presa spaniolă, că ei sînt interesaţi de mine, sînt măgulit. Un club aşa mare este un vis pentru orice fotbalist", a spus Branislav IVanovici, conform Marca. Acesta este lăudat şi de selecţionerul naţionalei Serbiei: "Ivanovici este mai puternic decît Pepe"

Pentru postul de fundaş stînga, Real Madrid mai este interesată de Otamendi, Cuellar, Jonathan, dar şi de românul Răzvan Raţ, cîştigător al Cupei UEFA în 2009 cu Şahtior.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  28 Decembrie 2009, 11:20
Postat de bomb777 pe 25 Decembrie 2009, 20:06

Niciunul nu ar putea sa joace in UCL cu echipa pentru ca au participat deja cu actuala echipa. Dar in cazului unei cereri, probabil Rat ar avea mai mari sanse, doar dubla-mansa cu Timisoara fiind meciurile lui in UCL. Real Madrid are o conducere cu multi bani si pana la urma.. cu banii faci orice pe lumea asta, nu? :-)

Ar trebui sa te mai documentezi putin...de 2 ani ai voie sa inregistrezi in iarna 2 jucatori care au jucat deja pentru alte echipe in faza grupelor (sau preliminariilor)

 •  26 Decembrie 2009, 18:49

Sigur o sa joace la Madrid,la vreo nunta sau in cel mai fericit caz poate juca Poker,daca stie in vre-un restaurant~Normal ca Lucescu il lauda ca sa scape de el,asa as face si eu,l-as lauda zi si noapte~Lucescu debizteaza numai nebunii in capul ala,ne spune el ca nu e nici o diferenta intre liga campionilor si cea unde joaca Urziceniul~ Bravo tata,hai ca deja ai plecat la vale cu totul~

 •  26 Decembrie 2009, 11:41

oare milos krasic daca ar fi intrebat ce ar spune rat sau b. ivanovic ca doar a jucat inpotriva sau impreuna cu cei doi .Asta cu rat cred ca este fum

Vezi toate comentariile (12)
Comentează