INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA » WOLFSBURG - DUISBURG 2-1

"Izbăvire"

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Claudiu Niculescu a marcat primul său gol într-un joc oficial după 5 luni de pauză
Claudiu Niculescu a dat prima lovitură în Bundesliga! La al doilea meci disputat în tricoul lui Duisburg, ex-dinamovistul a deschis scorul în partida de la Wolfsburg, cu un şut superb de la marginea careului, care s-a dus în diagonală, fără speranţe pentru portarul advers. Atacantul de 31 a povestit: "Mi-a venit mingea pe şut, cum se spune, şi nu am stat să mă gîndesc prea mult. Am mai marcat din astfel de faze, reuşita a venit ca o izbăvire pentru mine". Clau-gol nu mai înscrisese într-o confruntare oficială din septembrie, cînd era la Dinamo.


Ca şi în partida de debut însă, cu Dortmund (3-3), cînd a fost printre cei mai buni de la Duisburg şi a oferit o pasă de gol, reuşita românului nu a ajutat prea mult "lanterna roşie", învinsă cu 2-1 la Wolfsburg. "Mă doare faptul că n-am reuşit să învingem nici de această dată, parcă sîntem blestemaţi", s-a plîns Claudiu. El a completat: "Altă şansă nu avem decît să luptăm în continuare şi să sperăm că vom fi învingători pe viitor. Băieţii m-au felicitat pentru gol, dar preferam să nu înscriu şi să învingem. Duisburg are mare nevoie de puncte şi sper să contribui la rămînerea echipei în Erste Bundesliga".

"M-am integrat la Duisburg, colegii m-au ajutat cu toţii. Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine pentru că toţi am merita să jucăm şi la anul în prima ligă"

"Mă adaptez uşor în Germania. Este un stil simplu, trebuie să fii eficient, trebuie să munceşti în fiecare minut pentru a rezista şi a fi din ce în ce mai bun"
Claudiu Niculescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  11 Februarie 2008, 11:52

Tot respectul pt Niculescu, sper sa-i mearga bine. la fel lui V Iacob. astia doi sufereau de o mare plafonare la echipele lor, care-i apasa psihic enorm, ca dovada ca si-au mai revenit. au mai ramas alde Dica, Radoi si altii, poate Maldarasanu care au nevoie de "aer proaspat" de prin alte zari.

 •  11 Februarie 2008, 08:35

De fapt 2 fotbalisti de valoare are dinamO.DIN PACATE NICIUNUL NU MAI E LA CLUB.

 •  11 Februarie 2008, 08:31

Sunt un stelist inrait,insa Claudiu merita tot respectul. Unul dintre jucatorii de valoare ai Romaniei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează