INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jackson făcut, Zlatan la rînd! » Silvio Berlusconi vrea un cuplu formidabil pentru noul Milan: Ibrahimovici - Martinez

Jackson Martinez (driblîndu-l pe Neuer) a fost un coșmar pentru Bayern, 2 goluri în
Jackson Martinez (driblîndu-l pe Neuer) a fost un coșmar pentru Bayern, 2 goluri în "dubla" din "sferturile" Ligii cu Porto

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2015 00:00

Rossonerii s-au înțeles cu columbianul lui Porto, pentru care vor plăti 35 de milioane euro, discută cu PSG pentru a-l readuce pe suedezul de 33 de ani, și sînt aproape de a-l lua pe Kondogbia de la Monaco.

Milan începe să se reinventeze. Grație noului investitor asiatic, rossonerii promit un mercato exploziv și renovarea începe din atac. Mereu atras de spectacol, Silvio Berlusconi a pus în capul listei de achiziții două piese de colecție. De la Jackson Martinez și Zlatan Ibrahimovici ar trebui să demareze noul proiect al Diavolului milanez!

Columbianul de 28 de ani s-a înțeles deja cu Galliani, contract pînă în 2019 și salariu stagional de 3,5 milioane de euro. "Totul e practic rezolvat. Jackson se va transfera la un club mare și Porto va primi 35 de milioane, clauza de reziliere", a confirmat, în "O Jogo", agentul Luiz Henrique Pompeo.

Din Portugalia, "vicele" rossonero va zbura la Paris, pentru a-l convinge pe Zlatan. Impresarul Mino Raiola spun că afacerea se face. Deși PSG susține altceva.

"Ibra e fericit aici și nu ne-a cerut nimic. Dar dacă vrea să să se întoarcă la Milan nu ar avea nici un sens să ținem un jucător de calibrul lui contra voinței sale", a anunțat un oficial al francezilor.

Tot din Ligue 1, ar urma să vină și o altă întărire, Kondogbia, Monaco acceptînd, se pare, 27 de milioane E!

"Eu sînt fanatic după Zlatan. Este formidabil și încă poate face diferența. Tatăl meu e un geniu, iar Mihajlovici este antrenorul potrivit pentru noul Milan"
Pier Silvio Berlusconi, vicepreședinte Milan

198 de goluriau marcat împreună Ibrahimovici și Jackson Martinez în ultimele 3 sezoane pentru PSG și Porto

15.000.000 €este salariul anual primit de Ibrahimovici la PSG, cu care mai are contract pînă în 2017

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează