INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Jackson Martinez trăiește un coșmar! Adevăratul motiv al regresului: "Durează câteva minute, apoi trece şi pot adormi la loc. E ca un ceas deşteptător"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 19:28

Columbianul Jackson Martinez (32 de ani) ia în calcul punerea ghetelor în cui. Atacantul deținut de chinezii de la Guangzhou Evergrande e urmărit de o accidentare suferită la gleznă, în anul 2015.

O lovitură primită în 2015, la un meci al naționalei Columbiei, și netratată corespunzător îl împiedică pe Martinez să se antreneze două zile consecutive.

"E o luptă pe care o duc zilnic. Durerea nu mă lasă să dorm. În fiecare noapte, pe la 3-4 dimineaţa, mă trezesc cu dureri. Durează câteva minute, apoi trece şi pot adormi la loc. E ca un ceas deşteptător.

Nici antrenamentele nu sunt mai uşoare. Nu pot să mă pregătesc două sau trei zile la rând, trebuie să iau pauză. Fizioterapeutul mi-a făcut un anumit program, urmez cu stricteţe un plan pentru a nu agrava problemele", a declarat Jackson Martinez pentru publicația Record.

Jackson Martinez a trăit apogeul carierei la FC Porto, între 2012 și 2015. Transferul la Atletico Madrid, făcut pe o sumă imensă pentru acel moment, 38 de milioane de euro, l-a prins exact în timpul refacerii după accidentare. Medicii spanioli au simțit pericolul și au sugerat că ar fi cel mai bine să fie lăsat să plece. Atletico l-a cedat în China pentru 42 de milioane de euro.

Vezi și: 

Acuze serioase pentru un fost jucător al lui Liverpool, devenit antrenor: "Inima noastră a fost frântă când ne-am văzut copilul așa"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează