INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bad boy Sancho » Cel mai bine cotat fotbalist din Bundesliga a încălcat două măsuri împotriva coronavirusului

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 17:05

Jadon Sancho (20 de ani) s-a tuns joia trecută împreună cu patru colegi de la Dortmund, fără să poarte mască. În timpul carantinei, Jadon zburase fără permisiune în Anglia.

Jadon Sancho poate bifa ultimul sezon la Borussia, zvonurile transferului la Man. United fiind tot mai consistente. Starul de 20 de ani a redevenit strălucitor abia în meciul cu Paderborn, în care a reușit primul hattrick la profesioniști, însă Bild a descoperit că nu a fost deloc disciplinat în ultima vreme. Prima abatere a fost zborul în Anglia fără acordul clubului, chiar în perioada de carantină, sfidând legile pentru o scurtă vizită! Despre care se zice c-ar fi legată de negocierile cu "diavolii". Puștiul-minune ar pleca în vară de la Dortmund în Premier League pentru 117 milioane de euro. 

S-au tuns la Düsseldorf 

Apoi, joia trecută, a călcat strâmb din nou. Pentru a se pregăti de revenirea ca titular în echipa lui Favre, Sancho a dat o fugă la frizer după eșecul din Der Klassiker, 0-1 cu Bayern. Numai că nu a respectat protocolul strict ordonat de Bundesliga. Însoțit de colegii Thorgan Hazard, Axel Witsel, Raphael Guerreiro, Manuel Akanji și Dan-Axel Zagadou, Jadon și-a aranjat părul, uitând că ar fi trebuit să poarte mască în salonul unui renumit hair-stylist din Düsseldorf, Winnie Nana Karkari. 

Bad boy Sancho » Cel mai bine cotat fotbalist din Bundesliga a încălcat două măsuri împotriva coronavirusului

Avertizați de Dortmund 

Degeaba a încercat să-i salveze frizerul, susținând că și-au scos protecția numai pentru poza de grup pe care au făcut-o la final. Clubul a aflat imediat și i-a avertizat: "Este normal ca băieții să-și scurteze părul după toate lunile în care au stat închiși în casă, însă nu e în regulă că au uitat de măști și le-am spus clar să le poarte! Și frizerul e dator să-și revizuiască însă comportamentul!".

17 goluri17 pase decisive are Jadon Sancho în 27 de meciuri din acest sezon de Bundesliga

VIDEO / Marius Pena a redeschis restaurantul: „Am încercat să susțin angajații, nu m-am gândit la profit”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Diego Costa a primit 6 luni de închisoare cu suspendare: la ce acord a ajuns cu procurorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează