INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Fosta soție a fotbalistului care a dezvăluit că este homosexual a luat atitudine: „Pentru binele copilului nostru, prefer să stau pe margine”

Marketa Ottomanska // sursă foto: Instagram @ ottomanskam +8   FOTO
Marketa Ottomanska // sursă foto: Instagram @ ottomanskam

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 07:04 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 09:59

Jakub Jankto (27 de ani), fotbalist ceh împrumutat de Getafe la Sparta Praga, a dezvăluit luni că este homosexual. Jakub a fost căsătorit cu modelul Marketa Ottomanska până în 2021. În urma anunțului făcut de fostul soț, Marketa a reacționat.

„Precum toată lumea, vreau să-mi trăiesc viața în libertate, fără frici, fără prejudecăți, fără violență, ci cu iubire. Sunt homosexual și nu vreau să mă mai ascund”, a dezvăluit internaționalul ceh Jakub Jankto luni, prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Până în 2021, Jakub a fost căsătorit cu modelul Marketa Ottomanska, care i-a și dăruit un fiu. Aceasta nu a rămas impasibilă la anunțul fostului soț.

Fosta soție a fotbalistului care a dezvăluit că este homosexual a luat atitudine

„Sunt foarte mândră că a reușit să adune puterea de a ieși în față. Este primul fotbalist activ care să anunțe așa ceva. Toți ceilalți care au recunoscut sunt deja retrași, restul țin asta secret, le este teamă de ce va spune lumea.

Prefer să stau pe margine pentru binele copilului nostru, care va trebui să crească cu asta. Este povestea lui Jakub, dezvăluirea sa.

Când Jakub mi-a dezvăluit asta, m-a eliberat și pe mine. Acum este important doar că este în siguranță și fericit. Sunt sigură că va fi ușurat și acest lucru nu-l va mai roade pe dinăuntru”, a precizat Marketa, conform Marca.

+4 FOTO

„Mulți îl amenință”

În urma anunțului, Jakub a primit multe mesaje de susținere, dar și amenințări din partea celor cărora nu le-a picat bine onestitatea fotbalistului.

„Îi era teamă că oamenii nu-l vor accepta așa cum este. Era stresat din cauza asta. Cred că oamenii îl vor iubi la fel de mult ca înainte, tot ce trebuie să facă este să fie bun cu ei.

Mulți îi scriu în privat și îl amenință, este teribil că asta încă se întâmplă în ziua de astăzi. Străini care sunt interesați de viețile altora...”, a mai precizat Marketa.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona îl aștepta să semneze, dar Real Madrid a deturnat transferul în ultima clipă: „Eram înțeles cu Barca”

Conflict de interese? Multimiliardarul care îi plătește pe Neymar, Messi și Mbappe vrea să cumpere un alt club gigant din Europa!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mcmxix
mcmxix  •  16 Februarie 2023, 01:29

E fix problema lui ca-i place sa joace fundas in viata privata, problema e ca nu stiu cat de confortabili vor fi colegii lui in vestiar cand trebuie sa se schimbe sau sa faca dus de fata cu el...

inshallah
inshallah  •  15 Februarie 2023, 18:14

duamna la ce e model?

istet10
istet10  •  15 Februarie 2023, 15:43

Pana la urama de s-a insurat? Sa nenoroceasca o femeie si pe propriul sau copil. Asta s-a gandit mai mult la el si mai putin la propriul copil. Habar nu are ce rau i-a facut copilului. Asta nu este un parinte responsabil. Un egoist. Oribila chestie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează