INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A furat toate privirile la prezentarea iubitului la Arsenal: „Londra, sunt gata”

Claudia Kowalczyk. Foto: Instagram +22   FOTO
Claudia Kowalczyk. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 10:45 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 11:57

Jakub Kiwior, 22 de ani, fundaș central, 9 selecții la naționala Poloniei, s-a transferat de la Spezia la Arsenal pentru 25 de milioane de euro. 

Nu a venit singur la Londra. E alături de el și iubita sa, Claudia Kowalczyk, 30 de ani. 

Blonda sexy a fost în 2017 campioana Germaniei la twerk (dans modern care se bazează pe mișcări ritmice ale șoldurilor și feselor), atingând semifinalele Campionatului European în 2018.

„Atât de mândră. Meriți! Vă mulțumim pentru toate mesajele voastre. Nu pot răspunde la toată lumea, dar apreciem foarte mult. Londra, sunt gata”, a scris Claudia pe Instagram, alături de o poză cu Jakub Kiwior.

+18 FOTO

Jakub Kiwior, transferat de Arsenal de la Spezia

Kiwior a semnat un contract valabil până în 2027, cu opțiune pentru încă un an, urmând să încaseze un salariu de 58.000 de lire sterline pe săptămână, potrivit Fabrizio Romano.

„Este minunat că Jakub ni se alătură. Este un tânăr  care a demonstrat potențial și calități uriașe la Spezia, în Serie A, dar și la nivel internațional cu Polonia. Este un jucător cu calitate și cred că va da forță unității noastre defensive”, a spus Mikel Arteta despre noul transfer.

Citește și:

Soția fostului star din Premier League, dezvăluiri intime în podcast

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
John.Wick
John.Wick  •  26 Ianuarie 2023, 03:01

=

22cea
22cea  •  25 Ianuarie 2023, 15:03

We want twerking !

brentford
brentford  •  25 Ianuarie 2023, 12:47
Postat de rumunek pe 25 Ianuarie 2023, 12:27

Lui Kiwior nu i-a spus nimeni că a jucat pe la echipe mici, in Belgia sau Italia. A plecat junior din Polonia, a muncit și a ajuns unde a visat. Noi ne plângem că trimiteam puști in acele țări, îi înjosim, râdem de ei că joacă în Serie B, apoi ne mirăm că nu au reușit sau că se întorc.

Ce treaba are comentariul tau cu "articolul sportiv" de mai sus? Asta de a mazgalit trage un semnal de alarma ca in Romania nu exista campionat national de twerk...si nici jurnalism sportiv.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează