INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

James Rodriguez, disputat de Napoli și Juventus » Jucătorul lui Real Madrid este dorit de cele mai bune două echipe din Serie A

James Rodriguez
James Rodriguez

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 10:20

James Rodriguez, jucătorul împrumutat de Real Madrid la Bayern Munchen în ultimele două sezoane, este dorit de cele mai bune echipe din Serie A din ultimii ani, Napoli și Juventus.

Mijlocașul ofensiv care va împlini 28 de ani înaintea începerii noului sezon este dorit în campionatul Italiei, notează presa internațională.

Bayern Munchen nu este hotărâtă să-l cumpere definitiv pe starul columbian, considerând exagerată suma de 40 de milioane de euro cerută de madrileni.

În schimb, Napoli și Juventus sunt foarte aproape de a-l semna pe James, ambele echipe căutând un fotbalist de profilul lui. Jucătorul mai are contract cu Real Madrid până în 2021.

27de goluri și 11 pase decisive a reușit Rodriguez pentru Bayern în Bundesliga, în doi ani

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează