INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jamie Carragher, fostul căpitan al lui Liverpool, răspunde la o mare dilemă după câștigarea Ligii: „Aş renunţa mai degrabă la van Dijk”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 11:56

Jamie Carragher (41 de ani), analist Sky Sports și fost căpitan al lui Liverpool, este de părere că lui Jurgen Klopp ar trebui să îi fie prelungit contractul după câștigarea Ligii Campionilor, fiind mult mai important pentru „cormorani” decât orice alt jucător. 

„Cred că Jurgen Klopp este numărul 1 al echipei în acest moment. Este cea mai importantă figură. Câteodată trebuie să ai un star în echipă, dar dacă mă întrebi acum la cine aş renunţa dintre Klopp şi van Dijk, răspunsul ar fi van Dijk. Nu cunosc detaliile din contractul lui Jurgen, dar cu siguranţă i-aş oferi unul nou”, a afirmat Carragher.

Klopp a condus Liverpool spre a 6-a ediţie de Champions League din palmares, trofeu pe care „cormoranii” l-au obţinut după ce au învins cu 2-0 în finala de la Madrid pe Tottenham. Virgil van Dijk (27 de ani) a fost liderul defensivei lui Liverpool în ultimele două sezoane, remarcându-se drept unul dintre cei mai buni fundași centrali din Europa.

Jamie Carragher a caştigat cu Liverpool: Champions League (2005), Cupa Angliei (2001, 2006), Cupa UEFA (2001), Cupa Ligii (2001, 2003, 2012), Supercupa Angliei (2002, 2007), Supercupa Europei (2001, 2005).

84.000.000 €a cheltuit Liverpool pentru a-l aduce pe Van Dijk la începutul lui 2018

 Citește și:

Ei sunt cei mai buni jucători din sezonul de Champions League + echipa aleasă de Jose Mourinho

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează