INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS MONACO

Jardim reîncărcat » AS Monaco l-a reinstalat pe portughez în locul lui Thierry Henry! 

Leonardo Jardim se întoarce pe banca lui AS Monaco
Leonardo Jardim se întoarce pe banca lui AS Monaco

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 10:45

104 zile a rezistat Henry. Azi-noapte, vicepreşedintele Vasiliev a căzut de acord cu antrenorul portughez venit în 2014 şi demis în octombrie. Contract până în 2021.

Monaco îşi pariază salvarea de la retrogradare pe omul care a făcut-o campioană în 2017. Leonardo Jardim s-a lăsat convins în câteva ore să revină în Principat, după discuțiile avute cu vicepreşedintele Vadim Vasiliev într-un restaurant asiatic din Monte Carlo în prezența agentului Jorge Mendes şi a directorului general adjunct Nicolas Holveck. Va semna un contract până în iunie 2021, mai mult cu un sezon decât vechiul acord încheiat prin demiterea antrenorului de 44 de ani şi plata unei despăgubiri de opt milioane de euro în octombrie.

I-a refuzat de saudiți şi pe chinezi!

Thierry Henry nu a rezistat decât 104 zile şi situația echipei monegasce s-a agravat cu el pe bancă, astfel încât concedierea devenise logică după 1-5 cu Strasbourg acasă, meci în care a insultat un adversar. Jardim a rămas permanent în contact cu Vasiliev şi a refuzat recent două oferte bănoase de la Al Nasr din Arabia Saudită şi Dalian Yifang din China. Portughezul trebuie să scoată Monaco din spirala negativă, dar nu se ştie dacă va prelua oficial postul de mâine seară, la meciul cu Dijon, ori secundul său Franck Passi va dirija de pe margine penultima clasată în Ligue 1. 

233 de meciuria pregătit-o Jardim pe Monaco, obținând 127 de victorii şi cucerind titlul, Cupa, Cupa Ligii şi Supercupa Franței

15 puncteîn 21 de meciuri are Monaco în acest campionat, la trei "lungimi" de primul loc neretrogradabil

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gabryel28
gabryel28  •  25 Ianuarie 2019, 13:50

Da ça in liga1 fiindca au un patron rus care anul trecut a vandut totul si nu a adus nimic in schimb.Mentalitatea estitca !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2019, 13:03

bai 4 clase, cum ar putea Henry sa asigure ... interimatul ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează