INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NOTTINGHAM FOREST

Acuzat pe internet că ar fi participat la petrecerile organizate de Jeffrey Epstein, la care erau abuzate sexual minore, fotbalistul din Premier League a rupt tăcerea

Callum Hudson-Odoi (23 de ani), extremă stângă la Nottingham Forest, a reacționat, după ce s-a zvonit că ar fi participat la petrecerile organizate de Jeffrey Epstein. foto: Imago Images
Callum Hudson-Odoi (23 de ani), extremă stângă la Nottingham Forest, a reacționat, după ce s-a zvonit că ar fi participat la petrecerile organizate de Jeffrey Epstein. foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 22:54 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 00:09

Callum Hudson-Odoi (23 de ani), extremă stângă la Nottingham Forest, a reacționat, după ce s-a zvonit că ar fi participat la petrecerile organizate de Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein, decedat în 2019, a fost un om de afaceri american acuzat de infracțiuni sexuale. Acesta s-a sinucis în închisoare înainte de a fi judecat.

Dispariție ciudată de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz în legătură cu situația jucătorului care a scris istorie
BARCELONA
Dispariție ciudată de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz în legătură cu situația jucătorului care a scris istorie

Epstein deținea două insule private în Caraibe, unde organiza petreceri la care tinere cu vârste pornind de la 12 ani ar fi fost abuzate sexual.

Recent, o judecătoare din New York a făcut publică o listă cu peste 150 de personalități care ar fi luat parte la petrecerile respective. Printre nume se numără celebrități precum prințul Andrew, foștii președinți americani Donald Trump și Bill Clinton, artistul Michael Jackson sau magicianul David Copperfield. Aceasta nu specifică cine de pe lista ar fi fost victimă sau agresor, potrivit Mirror.

Chiar dacă numele lui Callum Hudson-Odoi nu apare pe lista judecătoarei, în spațiul media s-a zvonit că și el ar fi luat parte la acele petreceri.

Callum Hudson Odoi reacționează după ce s-a zvonit că ar fi luat parte la petrecerile lui Jeffrey Epstein

„Am văzut informația asta circulând pe rețelele sociale de ceva vreme și nu aveam de gând să comentez despre asta, deoarece este absurd (eram un copil pe atunci). 

Cu toate acestea, înțelegând poziția mea de persoană publică, aș dori să fie absolut clar că nu am făcut niciodată parte din „Scandalul Epstein” și nici nu am fost vreodată pe insula lui Epstein. Vă rog să nu mă mai etichetați în astfel de postări”, a fost mesajul postat de Hudson-Odoi pe contul personal de Instagram. 

Hudson-Odoi aparține de Chelsea, dar joacă sub formă de împrumut la Nottingham Forest. În acest sezon, a reușit un singur gol și o pasă decisivă în 11 meciuri de Premier League. Englezul a evoluat pentru Bayer Leverkusen în sezonul trecut.

18 goluriîn 133 de partide are Callum Hudson-Odoi până în acest moment

VIDEO. Kylian Mbappe sărbătorește câștigarea Supercupei Franței în fața lui Toulouse, scor 2-0

Citește și alte știri de actualitate:

De ce va purta Arsenal un echipament complet alb la meciul cu Liverpool din Cupa Angliei
PREMIER LEAGUE
De ce va purta Arsenal un echipament complet alb la meciul cu Liverpool din Cupa Angliei
Antrenorul lui Tottenham, întrebat frontal despre Drăgușin: „Oamenii din culise lucrează”
TOTTENHAM
Antrenorul lui Tottenham, întrebat frontal despre Drăgușin: „Oamenii din culise lucrează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
RaduIAm
RaduIAm  •  05 Ianuarie 2024, 15:38

Marinescu este un woke mincinos. Trump nu a fost pe insula lui Ep. *** Trump.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  05 Ianuarie 2024, 12:00

Marinescule, minți de îngheață apele în prima săptămână din an? Trump NU a fost la petrecerile cu minore ale lui Epstein. Clinton DA. Te-am prins că nu știi engleză, ziaristule, și că traduci după ureche informațiile din presa americană.

Catalynn_14
Catalynn_14  •  05 Ianuarie 2024, 09:33
Postat de ms534 pe 05 Ianuarie 2024, 00:24

David Marinescu, ar fi frumos sa nu minti asa gratuit. Donald Trump nu e pe lista aia.

E de înțeles, omul a citit doar titlul, iar cam peste tot citeai ca numele lui Trump apare în documentul eliberat ieri de judecătorie. E cam ca la procesele Stelei, prostii nu citesc decât titlul fără a parcurge cu atenție și ce scrie în document. Într-adevăr numele lui Trump apare dar documentul îl exonerează complet, pe de altă parte aflăm ca “Clinton likes them young”. :-))) Cat despre subiect, dacă omul are azi 23 de ani atunci avea 18-19 ani, deci e cam greu de discutat de pedo în cazul sau.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează