INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jermaine Pennant și o poveste teribilă în Marca: „Urla în telefon: «Un Porsche abandonat și deschis! Ești nebun?»"

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 16:40

Jermaine Pennant, 36 de ani, ex-Arsenal și Liverpool, și-a amintit de petrecerea de dinaintea debutului, de copilăria extrem de dură și de cum și-a abandonat un Porsche deschis și cu cheile în contact. 

Englezul Jermaine Pennant e un nume de care fanii britanici își amintesc. 

O aripă tehnică și rapidă care a debutat la Arsenal și care a jucat două sezoane și jumătate la Liverpool (2006-2009). Viața sa extrasportivă mult prea agitată l-a împiedicat să atingă potențialul maximum în carieră (1999-2017). 

„Îmi amintesc că în noaptea ce a precedat primul meu meci la Arsenal, am fost la petrecere, a doua zi m-am trezit și am mâncat la McDonalds. Ce am făcut pe teren? Hat-trick! Aveam 19 ani", a declarat pentru cotidianul El Periódico de Aragón englezul ajuns azi la 36 de ani. 

Jermaine Pennant: „Tatăl meu avea mari probleme cu drogurile”

L-a marcat o copilărie teribilă: "Am crescut doar cu tata alături. Iar părintele meu avea mari probleme cu drogurile". 

Nu a uitat un episod incredibil petrecut Spania, evoluând un an (2009-2010) la Zaragoza. 

„Trebuia să prind un tren spre Madrid, de unde urma să zbor spre Manchester pentru a semna cu Stoke City. Dacă pierdeam acele curse, ratam transferul. Ajuns în ultima clipă la gară, mi-am uitat mașina deschisă, cu cheile în contact. Era un Porsche Cayenne. L-am sunat mai târziu pe translatorul meu să-l rog să ia mașina. Când i-am spus, a urlat la telefon: «Un Porsche abandonat și deschis! Ești nebun?»".  

Alice Goodwin, soția uluitoare a lui Jermaine Pennant

Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
+32 FOTO

foto: Instagram @xxalicegoodwinxx

GALERIE FOTO Jurnalistă de sport din Italia, mesaj senzual pentru prietenul din NBA: „Vreau să îți dau încredere”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kamouniyak
kamouniyak  •  06 Ianuarie 2020, 22:15

Bai, ce urati sunt astia 2 din poza. Amandoi. Doar *** progresiste pot sa arate asa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

toss
toss  •  06 Ianuarie 2020, 18:25

Apoi, voi scrieti fara sa verificati. Cred ca fundul cucuoanei e de vina. "He played for Arsenal for seven years and only made five starts, including a hat-trick on his full league debut against Southampton in May 2003."...pe wikipedia e moca informatia. Pana si el are o problema cu minciuna...19 ani, care de fapt erau 20 ani si 3 luni...Mda...e usor sa sustii acum, cand nu se poate verifica,ca ai fost la petrecere, ca erai mare zmeu...nici macar jucator de bronz...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează