INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPIL BOLNAV

Jesé, distrus de drama bebelușului său: ”Nu doresc asta nici dușmanilor mei!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 14:22

Atacantul spaniol n-a mai jucat din 29 noiembrie, făcând naveta între Stoke, Las Palmas și Madrid pentru a fi lângă fiul grav bolnav, internt în spital.

Jesé Rodriguez trăiește un coșmar de când a devenit tată. Nici nu se mai poate concentra la fotbal, suferind teribil din cauza bebelușului său.

Atacantul spaniol n-a mai evoluat de pe 29 noiembrie, pentru că a stat mai mult pe drumuri, de la Stoke în Las Palmas și, mai nou, Madrid, unde Nyan se luptă pentru viața sa în spital!

Plătește preparatorul să stea cu el

"Nici celor mai mari dușmani nu le doresc să treacă prin asta", e confesiunea tulburătoare a lui Jesé, afectat de boala gravă a fiului său, care în curând va împlini 6 luni.

Jucătorul și soția acestuia, Aurah, petrec multe ore în "Hospital La Paz" din capitala Spaniei, sperând că medicii vor reuși să le vindece copilul. "E incredibil cum un trup atât de mic te poate face să te simți uriaș și să lupți alături de el", a postat pe contul personal de socializare.

Clubul englez a fost înțelegător cu atacantul și l-a învoit mereu. Și pentru a se menține în formă, Jesé i-a plătit din buzunar preparatorului fizic și familiei acestuia cheltuielile deplasării și șederii în Spania. 

1 gol în 9 partide a reușit Jesé pentru Stoke City, chiar în etapa de debut, decisiv în victoria cu Arsenal (1-0)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează