INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

FOTO Modificare după 114 ani la Manchester United » Decizia luată de noul acționar

Jim Ratcliffe/ foto Imago Images +26   FOTO
Jim Ratcliffe/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 12:37 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:30

Sir Jim Ratcliffe, noul acționar de la Manchester United, ia serios în considerare construirea unui nou stadion pentru clubul din Premier League.

Old Trafford, un stadion construit în urmă cu 114 ani, ar putea deveni istorie pentru Manchester United. Jim Ratcliffe optează pentru construirea unei noi arene, pentru că cea actuală nu se mai prezinte la cele mai înainte standarde.

Old Trafford/ foto Imago Images
Old Trafford/ foto Imago Images
Old Trafford/ foto Imago Images
Old Trafford/ foto Imago Images
Old Trafford/ foto Imago Images
+22 FOTO

Jim Ratcliffe vrea un nou stadion pentru Manchester United

Jim Ratcliffe, cel mai bogat britanic, a cumpărat 27% din acțiunile lui Manchester United și a preluat puterea de decizie în club. În primul interviu după ce a devenit acționar, și-a dezvăluit planurile de viitor.

„Dacă ne uităm la rolul nostru la Manchester United, există două probleme cheie pe care trebuie să le abordăm. Una este calitatea fotbalului și tot ce are legătură cu performanța de pe teren, care va fi întotdeauna prioritatea noastră cu Manchester United.

Dar a doua mare problemă la club, despre care multă lume vorbește și de care este conștientă, este situația actuală a stadionului. Nu este standardul la care te-ai aștepta de la Manchester United astăzi și a rămas în urmă. Poate că în urmă cu 20 de ani era la cel mai înalt nivel, acum nu mai e.

Trebuie să analizăm calea de urmat pentru stadion. În mod clar, există două căi pe care am putea să le urmăm: am putea renova stadionul existent sau am putea să ne gândim la construirea unui nou stadion. Și asta este ceea ce analizăm în acest moment”, a declarat Jim Ratcliffe, citat de Marca.

Miliardarul britanic, cel care a intrat în conducerea lui Manchester United prin intermediul INEOS, firma lui numărul 1, a primis investiții de 300 de milioane de euro în infrastructura clubului. Old Trafford, stadion construit în 1910, are 74.994 de locuri, și a suferit o serie de renovări în anii '90 și '00.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Jurgen Klopp, surprins când a auzit că Sir Alex Ferguson a vrut de două ori să plece de la Manchester United: „Nu știam asta!”

Citește și:

A dat-o Jamie Carragher de gol pe Kate Abdo? E convins că știe cu ce echipă de fotbal ține colega de emisiune
ANGLIA
A dat-o Jamie Carragher de gol pe Kate Abdo? E convins că știe cu ce echipă de fotbal ține colega de emisiune
Preferatul lui Cristiano Ronaldo s-a transformat » Îl recunoști?
TRANSFORMARE
Preferatul lui Cristiano Ronaldo s-a transformat » Îl recunoști?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
PastaCorectoare
PastaCorectoare  •  22 Februarie 2024, 14:54

Nu va place când va critică lumea, huh? I-a zice-ți baie-ți, câ-te cratime sunt puse aiure-a? =))) Topiților.

PastaCorectoare
PastaCorectoare  •  22 Februarie 2024, 14:12

*Sir Jim Ratcliffe, noul acționar de la Manchester United, i-a serios în considerare.... ". INCREDIBIL ce greșeli gramaticale, având în vedere ca vorbim despre cel mai vizitat site din România. Una e greșeala de ortografie, alta este greșeala gramaticală. Asa ceva nu se întâmpla acu câteva luni, când aveați profesioniști în loc de tik tokeri. Mie personal nu-mi vine sa cred cât s-a deteriorat calitatea articolelor pe gsp, dar norocu vostru ca eu sunt doar unul. Unul care nu o sa mai intre aici. RIP GSP.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează