INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Viitorul lui Griezmann, decis » Președintele Barcelonei a făcut anunțul: „Există interes pentru jucător”

Griezmann
Foto:GettyImages
Griezmann Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 10:11 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 11:19

Președintele Barcelonei, Joan Laporta a ținut să clarifice viitorul lui Antoine Griezmann la formația catalană după ce în ultimele săptămâni s-a tot speculat de o revenirea a francezului la Atletico Madrid.

După ce au picat negocierile dintre Barcelona și Atletico Madrid pentru un schimbul de jucători dintre Antoine Griezmann și Saul Niguez, președintele catalanilor a stabilit viitorul atacantului francez.

Prezent pe Camp Nou la prezentarea oficială a lui Memphis Depay ca nou jucător al Barcelonei, Joan Laporta a vorbit despre viitorul lui Griezmann la clubul catalan. „Este jucătororul al Barcelonei, are un contract în vigoare și dacă nu există anumite circumstanțe, va rămâne. 

Au existat negocieri, dar este normal pe piața transferurilor. Nu putem nega că a existat interes pentru jucător și asta arată calitatea lui ”, a spus Laporta potrivit Mundo Deportivo.

60de milioane este cota lui Griezmann, potrivit transfermarkt.

Laporta: „suntem deschiși la toate propunerile”

Chiar dacă președintele Barcelonei a anunțat că vrea ca Griezmann să rămână, nu neagă un posibil transfer al atacantului francez.

„Cluburile se confruntă cu anumite dificultăți. Griezmann este un jucător care are o cotă bună , cu cluburi interesate de el. Noi construim echipa în căutarea unui echilibru financiar. Cu Antoine nu avem nicio problemă, suntem încântați de aceasta.

35de goluri și 17 pase de gol are francezul în 99 de apariții în tricoul Barcelonei.

Dar dacă piața se mișcă, suntem deschiși la toate propunerile care sunt prezentate pentru că suntem într-un moment delicat în care trebuie să ne echilibrăm cu fair-play-ul financiar și de aceea trebuie să vorbim cu toți jucătorii.

Facem aceste reduceri de salarii și ne deschidem la toate opțiunile care pot fi oferite pe piață, dar niciuna care ar dăuna unei echipe competitive”, a mai spus Laporta.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Domino-ul care ar cutremura fotbalul european » Cristiano Ronaldo, Mbappe și Icardi, implicați într-o mega-tranzacție

Cornel Dinu, nemilos după meciurile românilor din Conference League: „Stingi televizorul și te apuci să cosești”

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează