INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Pus pe lista neagră de Guardiola, jucătorul lui City e dorit de Arsenal și Barcelona

Joao Cancelo (centru), dorit de Arsenal și Barcelona/ foto: Imago Images
Joao Cancelo (centru), dorit de Arsenal și Barcelona/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 18:56 / Actualizat luni, 29 mai 2023 20:05

Joao Cancelo (29 de ani), fundașul lateral împrumutat de Manchester City la Bayern Munchen, nu va rămâne în Bundesliga. Are șanse mici să mai evolueze și pentru englezii, fiind pus pe lista de transferuri.

Portughezul nu i-a convins pe nemți în cele 6 luni petrecute la Bayern, iar campionii Bundesligii nu vor plăti clauza de 70 de milioane de euro, conform specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Dan Petrescu, pe făraș de la CFR Cluj » Un antrenor din Liga 1 e favorit să îi ia locul
CFR CLUJ
Dan Petrescu, pe făraș de la CFR Cluj » Un antrenor din Liga 1 e favorit să îi ia locul

Cancelo, pe lista lui Arsenal și a Barcelonei

Cancelo se întoarce astfel la City doar ca să plece din nou, de data asta definitiv. Pep Guardiola nu vrea să îl păstreze, după conflictul din iarnă, urmat ulterior de împrumutul la Bayern.

Conform sursei menționate, Arteta este un fan al lui Cancelo, iar Arsenal l-ar vrea în această vară pe jucătorul care poate evolua ca fundaș stânga și fundaș dreapta. De asemenea, și Barcelona ar fi interesată de Cancelo, însă transferul ar fi mai greu de realizat, deoarece catalanii au probleme cu îndeplinirea fair-play-ului financiar.

Dacă ar ajunge la Arsenal, Cancelo ar avea șanse mari să joace pe postul de fundaș dreapta, acolo unde în acest sezon a evoluat Ben White, reprofilat din stoper.

Cancelo, campion în Bundesliga și Premier League în acest sezon

Pentru că a evoluat pentru Manchester City și Bayern în acest sezon, Cancelo s-a ales cu două medalii de campion, atât în premier League cât și în Bundesliga.

Are 17 meciuri, două goluri și două assist-uri în campionatul Angliei. În Germania a evoluat în 15 meciuri pentru Bayern, a marcat un gol și a reușit 4 pase decisive.

Citește și:

L'Equipe a făcut un anunț-șoc: Guardiola l-a sunat pe Neymar
MANCHESTER CITY
L'Equipe a făcut un anunț-șoc: Guardiola l-a sunat pe Neymar
Managerul lui Rangers s-a decis asupra lui Ianis Hagi
RANGERS
Managerul lui Rangers s-a decis asupra lui Ianis Hagi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  30 Mai 2023, 21:16

Cel mai șmecher! Doua medalii de campion, dar de jucat a jucat mai mult pe PlayStation!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează