INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A decis derbyul și aruncă săgeți către fosta echipă: „Celebrarea de la golul marcat a fost o eliberare pentru tot ceea ce am pătimit în vară!”

Joao Felix îl învinge pe Oblak // Foto: Imago
Joao Felix îl învinge pe Oblak // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 13:08 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 13:44

Joao Felix (24 de ani), autorul golului cu Atletico (1-0), s-a răzbunat pentru modul în care a fost alungat de la echipa madrilenă. Totuși, atacantul portughez susține că are o relație foarte bună cu foștii colegi, inclusiv cu Gimenez, cu care s-a ciondănit pe parcursul derbyului.

Barcelona păstrează diferența de patru puncte față de liderul Real Madrid, grație succesului de acasă cu 1-0 din derbyul cu Atletico. Omul meciului a fost Joao Felix, care a semnat singurul gol și nu a ezitat să se bucure de reușita din minutul 28 contra foștilor săi colegi. 

Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB » „Sunt idiot că nu mi-am dat seama de asta”
FCSB - OȚELUL 0-2
Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB » „Sunt idiot că nu mi-am dat seama de asta”

„Celebrarea de la golul marcat a fost ca o eliberare pentru tot ceea ce am pătimit în vară!", a spus atacantul portughez, împrumutat de la trupa lui Diego Simeone până la finele stagiunii. 

Joao Felix nu mai înscrisese de două luni și jumătate pentru Barca în La Liga, având mai multe goluri în Champions League (3 față de 2 în campionat). A fost însă pe lista marcatorilor blaugrana în două partide la rând: gol cu FC Porto (2-1) și gol aseară cu Atletico.

„A fost ceva spontan, venit în tensiunea partidei”

„Sărbătorirea a fost ceva spontan, venit în tensiunea partidei. Toată lumea vrea să afle ce am simțit, așa cum cred că și pentru fanii blaugrana a fost ceva special”, a explicat Felix. În fiecare săptămână se vorbește despre mine. Dar eu sunt calm, nu mă interesează ce se discută, eu îmi fac treaba.

Aceasta este rezultatul muncii și cu sunt foarte recunoscător pentru ajutorul primit de la coechipieri și de la club", explică Joao Felix, titularizat de antrenorul Xavi în zece dintre cele 12 partide bifate în acest campionat și al cărui nume a fost scandat de fanii catalani de pe "Montjuic".

S-a certat cu Gimenez: „Vrei să ne luptăm?”

În ciuda cuvintelor frumoase rostite la adresa jucătorilor de la Atletico, lusitanul a avut un conflict cu Gimenez, după un tackling dur în minutul 31. Arbitrul i-a dat „galben” fundașului uruguayan, ce s-a răstit la Joao Felix. Portughezul s-a văitat de jos, strigând „M-ai lovit, m-ai lovit!”. Enervat, Gimenez l-a provocat pe atacantul Barcei: „Vrei să ne luptăm sau ce?”.

Am o relație foarte bună cu toți foștii colegi de la Atletico, nu am nimic împotriva lor. Chiar îi iubesc foarte tare și sper să le meargă bine. Am petrecut mai mult timp cu ei decât cu cei din familie 
- Joao Felix, atacant Barcelona

Citește și alte știri de fotbal internațional:

În lacrimi la ultimul meci pe teren propriu » Urmează să plece la Barcelona: „Voi da totul pentru a fi în cea mai bună formă”
BARCELONA
În lacrimi la ultimul meci pe teren propriu » Urmează să plece la Barcelona: „Voi da totul pentru a fi în cea mai bună formă”
Probleme mari pentru o vedetă a Barcelonei. Ratează Euro 2024?!
BARCELONA
Probleme mari pentru o vedetă a Barcelonei. Ratează Euro 2024?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează