INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOLDEN BOY

João Félix, Golden Boy 2019, votat primul şi de GSP: „Aş vrea să fiu coleg de club cu Cristiano Ronaldo”

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 13:56

Cotodianul Tuttosport a decernat aseară premiul Golden Boy pentru cel mai bun tânăr fotbalist U21 în 2019 lui João Félix, 20 de ani.

Portughezul, desemnat câştigător şi de Gazeta Sporturilor (care a participat la vot în renumita anchetă), a dedicat trofeul familiei, colegilor de la Atletico Madrid, dar şi foştilor de la Benfica. 

Mi-ar plăcea şi chiar aş vrea să joc cu Cristiano Ronaldo şi la un club, nu numai la naţională. E mereu foarte drăguţ cu mine, este alături de mine şi-mi face complimente. Un idol pentru mine şi este incredibil că pot împărţi vestiarul cu el", a spus atacantul. 

Joao Felix a fost transferat în vară cu 126 de milioane de euro, care, cu 332 de voturi, i-a devansat pe Jadon Sancho (Dortmund, 175) şi Kai Havertz (Leverkusen, 75).

Citește și:

Cum arată cotele la câștigarea trofeului Ligii Campionilor după tragerea la sorți de azi » Real Madrid, doar șansa a 7-a, la egalitate cu formația lui Jose Mourinho! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează