INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE Barcelona i-a prezentat oficial pe Joao Felix și Joao Cancelo

Joao Felix, prezentat oficial la FC Barcelona
Joao Felix, prezentat oficial la FC Barcelona

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 15:21 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 00:19

Barcelona i-a semnat în ultima zi din mercato pe Joao Felix (23 de ani) și Joao Cancelo (29 de ani).

Primul interviu al lui Mircea Rednic după infarct: „Dacă mai întârziam un pic, nu mai aveai cu cine vorbi” + Gluma zilei: „Doctorul mi-a zis să urc, mai bine, două etaje”
INTERVIU
Primul interviu al lui Mircea Rednic după infarct: „Dacă mai întârziam un pic, nu mai aveai cu cine vorbi” + Gluma zilei: „Doctorul mi-a zis să urc, mai bine, două etaje”

Update, ora 00:15: Joao Cancelo, prezentat oficial la FC Barcelona

Update, ora 23:30: Joao Felix, prezentat oficial la FC Barcelona 

Între timp, clubul FC Barcelona l-a prezentat oficial pe fotbalistul ofensiv portughez. 

Update, ora 22:40: Joao Felix și Joao Cancelo semnează cu FC Barcelona

Fabrizio Romano anunță că atât Joao Felix, cât și Joao Cancelo vor ajunge la FC Barcelona în ultima zi de mercato. Cei doi vor juca la formația catalană sub formă de împrumut de la Atletico Madrid, respectiv Manchester City

Știrea inițială: Joao Felix, împrumutat de Atletico Madrid la FC Barcelona

Chiar în ultima zi de mercato estival s-a încheiat și telenovela Joao Felix. Cotidianul Marca a anunțat că Barcelona a ajuns la o înțelegere cu Atletico pentru a-l transfera pe atacantul portughez, care n-a fost folosit niciun minut de Diego Simeone în acest sezon.

 Internaționalul lusitan a rămas pe banca de rezerve în meciurile cu Rayo Vallecano și cu Granada, în așteptarea finalizării cu succes a tratativelor cu campioana Spaniei. Joao Felix nu mai avea altă variantă după ce s-a certat cu antrenorul argentinian și cu suporterii "plăpumarilor".

Joao Felix îi preia numărul lui Ansu Fati

Jurnalul AS scrie că echipa lui Xavi i-a pregătit și tricoul cu numărul 10, pe care l-a avut Ansu Fati, plecat la Brighton. Numai că mai există un obstacol. Este nevoie ca Barcelona să cedeze cel puțin un jucător, pentru ca transferul lui Felix pe Camp Nou să fie aprobat de responsabilii cu fair-play-ul financiar, însă și pentru ca portughezul să poată fi înregistrat la Liga spaniolă. 

Atacantul cumpărat de Atletico cu 127 de milioane de euro în vara anului 2019 și-ar împlini visul a evolua pe Camp Nou și ar scăpa de presiunea pusă asupra lui la Madrid.

Lui Joao Felix i-a scăzut cota la 50 de milioane

Cifrele lui Joao Felix au fost modeste în sezonul precedent, 9 goluri și 3 pase decisive în 40 de partide la Atletico și Chelsea, doar în 29 fiind titular. Iar la Atletico, portughezul a avut realizări în 131 de meciuri, a înscris 34 de goluri și a oferit 18 assisturi. Și cota de piață a reflectat perioada mai slabă a carierei, în prezent valorând 50 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.de,

FC Barcelona a fost întotdeauna prima mea alegere şi aş fi încântat să ajung la Barca. Acesta fost mereu visul meu, de când eram copil. Dacă se va întâmpla acest lucru, va fi un vis care devine realitate 
- Joao Felix, atacant portughez

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Chelsea, transfer de 47 de milioane de la City + Campioana Europei și-a mai luat un mijlocaș

Haaland la Real Madrid în 2024? Agentul lasă ușa deschisă unui transfer de la Manchester City

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  02 Septembrie 2023, 00:24

Joao Felix, una grande tzăpao... :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează