INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA

Joao Felix, mai scump decât Cristiano Ronaldo! Transferul la Atletico Madrid, al patrulea cel mai scump all-time

Joao Felix // FOTO: Guliver/Getty Images
Joao Felix // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 12:08

Atletico Madrid a licitat peste clauza de reziliere a lui Joao Felix, mijlocaşul ofensiv de 19 ani al celor de la Benfica, incluzând bonusuri de obiectiv. Anunţul oficial şi semnarea acordului pe 5 sezoane vor fi făcute până la finele săptămânii.

Benfica a confirmat oficial intenţia lui Atlético de a-l cumpăra pe João Félix, comunicând şi la Bursa de Valori din Lisabona oferta primită pentru mijlocaşul ofensiv de 19 ani.

126 de milioane de euro vrea să achite, cu 6 milioane peste clauza de reziliere, însă cu o parte din sumă inclusă în bonusuri de performanţă.

Lusitanii nu au acceptat pe loc, numai că afacerea se va încheia foarte probabil până la finele săptămânii, internaţionalul portughez devenind cel mai scump transfer realizat vreodată de „plăpumari” şi al patrulea all-time din fotbal!

Mai scump ce Ronaldo!

João Félix a trecut deja săptămâna trecută de vizita medicală în capitala Spaniei, a făcut şi primele poze şi va semna contractul până în 2024 ce îi va garanta un salariu de şase milioane de euro net anual.

Transferul îl va transforma în cel mai scump jucător portughez din istorie, peste transferul lui Cristiano Ronaldo - văzut ca urmaşul său la campioana Europei - de la Real Madrid la Juventus.

Atlético îşi poate recupera banii doar din iminenta vânzare a lui Antoine Griezmann, aşteptat facă pasul către FC Barcelona tot în această vară

350.000.000 €va fi clauza de reziliere pe care Atlético i-o va include lui João Félix în contract

20 de golurişi 11 assisturi are mijlocaşul ofensiv în 43 de meciuri pentru Benfica. A debutat în naţională în semifinala Ligii Naţiunilor cu Elveţia

Top 5 transferuri all-time:

Jucător Plecat de la Mutat la Sumă An
1. Neymar Barcelona PSG 222 2017
2. Coutinho Liverpool Barcelona 145 2017
3. Mbappé Monaco PSG 135 2018
4. João Félix Benfica Atletico Madrid 126 2019
5. Ousmane Dembélé Borussia Dortmund Barcelona 125 2017

Sumele sunt exprimate în milioane de euro!

Vezi și: Alexander Hleb, fost la Barcelona, face dezvăluiri bombă: „Ronaldinho și Deco veneau beți la antrenament. I-au vândut ca să n-aibă o influență negativă asupra lui Messi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează