INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA

Joao Felix, noul star de la Benfica, e asaltat: „Fetele îmi trimit des poze, inclusiv dezbrăcate”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 09:00

La sfârșitul unei săptămâni în care a reușit un hattrick pentru Benfica, împotriva celor de la Eintracht Frankfurt, Joao Felix (19 ani) a oferit un interviu inedit în presa din Portugalia.

Conform cotidianului englez Daily Mail, tânărul portughez a declarat: „Succesul din ultima vreme m-a ajutat mult cu fetele. Pe rețelele de socializare, fetele îmi trimit destul de des poze, inclusiv dezbrăcate”.

Felix se bucură de moment și crede că este prea tânăr pentru o relație de lungă durată: „Deocamdată nu cred că e cazul să îmi găsesc o iubită. Sunt încă tânăr și am timp pentru toate”.

Joao Felix este considerat noul puști minune al Benficăi. Juventus, Manchester City și Manchester United sunt pe urmele lui.

16 goluria marcat Joao Felix în cele 36 de meciuri disputate în toate competițiile pentru Benfica în acest sezon

Articol de Andrei Stroe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

CITEȘTE ȘI:

CHIEVO - NAPOLI 1-3 // FOTO Napoli, cu Chiricheș integralist, amână sărbătoarea lui Juventus! Știm prima echipă retrogradată în Serie B

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close