INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICI UN ACORD

Joe Cole pe punctul de a părăsi Chelsea

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Joe Cole l-a exasperat pe patronul lui Chelsea, Roman Ambramovici, cu pretenţiile lui salariale.

 

Ultima oară, internaţionalul englez a solicitat 100.000 de lire sterline pe săptămînă pentru a-şi prelungi contractul, scadent în vară. Abramovici n-a fost de acord şi negocierile au intrat în impas.

Miliardarul rus i-a expus lui Cole două motive pentru care el consideră că nu merită aceşti bani:

1. Nu mai prinde de multă vreme primul unsprezece

2. 100.000 de lire sterline pe săptămînă cîştigă în acest moment doar cei mai importanţi jucători din echipă, John Terry şi Frank Lampard   

Cole e de 7 ani la Chelsea şi n-ar fi vrut să plece, dar, dacă nu va ajunge la o înţelegere cu Abramovici, Manchester United, Liverpool şi Tottenham sînt gata să-l ia sub contract.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  05 Martie 2010, 15:39

100.000 de lire sterline pe săptămînă cîştigă în acest moment doar cei mai importanţi jucători din echipă, John Terry şi Frank Lampard ...ziaristi sunteti voi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close