INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Joey Barton a comis-o și ca antrenor și a fost suspendat: „L-am întrebat de ce n-a fost gol. Habar nu avea!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 18:53

Joey Barton (37 de ani), managerul celor de la Fleetwood Town, din liga a 3-a engleză, a primit o suspendare de o etapă după ce a recunoscut că i-a jignit pe arbitri la egalul, 0-0, cu Bristol.  

Barton, unul dintre cei mai duri și mai controversați fotbaliști din deceniul recent încheiat, a trecut acum pe banca tehnică. Responsabilitățile căpătate nu l-au schimbat, iar la meciul de pe 29 decembrie, cu Bristol, a avut o ieșire caracteristică, după un gol anulat. S-a certat cu arbitrul, iar după meci a explicat și de ce. 

„Sunt mult prea implicat, pun pasiune. Vreau ca echipa mea să câștige fiecare meci. Am vorbit cu al patrulea oficial. Nu avea nicio idee ce se întâmplă, de ce nu a fost gol. Dacă îl întrebi pe tușier, vine cu o sută de variante. Apoi mai e centralul. El oricum ia ce decizie dorește...”, a declarat Barton după meci.

7este locul ocupat de Fleewood Town în al treilea eșalon fotbalistic din Anglia

Vezi și: 

Start la transferuri in Europa! Juventus a dat prima lovitura: 35 de milioane de euro plătite! + TOP mutări vehiculate în aceste zile: Liverpool și Real Madrid, afacerea iernii?!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează