INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACORD

John Terry, gata să preia prima lui echipă ca antrenor principal

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 23:21 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 00:28

John Terry (42 de ani) va lăsa jobul de consultant al academiei lui Chelsea și își va începe cu adevărat cariera de manager în Golf. Fostul căpitan al naționalei Angliei se va alătura altor nume mari care au cedat ispitei petrodolarilor.

După Steven Gerrard, numit la Al-Ettifaq, încă un nume imens din fotbalul englez ia drumul Arabiei Saudite. Așa după cum anunță tabloidul The Sun, John Terry a ajuns astăzi la un acord cu Al-Shabab. 

A fost publicată lista celor 30 de finaliști în cursa pentru Balonul de Aur » Marele favorit la pariuri + moment istoric: Ronaldo, ignorat după 20 de ani
Balonul de Aur
A fost publicată lista celor 30 de finaliști în cursa pentru Balonul de Aur » Marele favorit la pariuri + moment istoric: Ronaldo, ignorat după 20 de ani

Echipa de pe penultimul loc în Saudi Pro League după cinci etape, fără nicio victorie, a convins fosta legendă a lui Chelsea cu un contract pe doi ani, care se poate prelungi la patru dacă Terry are rezultate.

 Fostul căpitan al selecționatei Albionului negocia de aproape o lună cu șeicii echipei din Riyadh și în această seară au bătut palma.

John Terry a ajuns la un acord cu Al-Shabab

Al-Shabab este considerat al cincilea nume mare din Arabia Saudită și are ambiții mari, obiectivul imediat fiind să iasă rapid din subsolul clasamentului. Șefii grupării au încredere în calitățile de antrenor ale lui John Terry și speră că sosirea lui va atrage alte nume sonore.

A adus străini de mâna a doua

Fondul de Investiții (PIF) controlat de stat n-a alocat o sumă mare lui Al-Shabab, de aceea străinii aduși nu sunt la fel de valoroși ca ai celor din Big 4: mijlocașul columbian Gustavo Cuellar, adus de la Al-Hilal, căpitanul argentinian Ever Banega, vârful senegalez Habib Diallo, transferat de la Strasbourg, și mijlocașul belgian Ferreira Carrasco. 

Al-Shabab i-a pierdut însă pe Aaron Boupendza, plecat în MLS la Cincinnati, iar golgheterul sezonului trecut, brazilianul Carlos Junior, s-a accidentat grav și va lipsi multe luni.

Terry este cel mai de succes fotbalist din istoria lui Chelsea, cucerind cinci titluri, cinci Cupe ale Angliei și o Ligă a Campionilor. A bifat 717 meciuri pentru echipa londoneză, cu 67 de goluri și 27 de assisturi. 

A lucrat ca secund doar în Premier League cu Dean Smith, la Leicester și Aston Villa, dar nu și-a găsit niciun contract de principal la seniori.

Citește și:

Jennifer Hermoso a depus o plângere penală împotriva președintelui federației spaniole
SPANIA
Jennifer Hermoso a depus o plângere penală împotriva președintelui federației spaniole
Onana, statistică nemaipomenită pentru un portar, în derby-ul Arsenal - Manchester United
ANGLIA
Onana, statistică nemaipomenită pentru un portar, în derby-ul Arsenal - Manchester United

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează