INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scandal șocant în Anglia: antrenorul acuzat că a traumatizat o jucătoare până la sinucidere, dat afară după ce ar fi avut o relație cu o minoră din echipă: „Un prădător!”

Jonathan Morgan (35 de ani) a fost demis de Sheffield United, locul 8 din liga a doua feminină din Anglia. Antrenorul e acuzat că ar fi avut o relație secretă de aproape 3 ani cu o jucătoare minoră. Foto: Imago
Jonathan Morgan (35 de ani) a fost demis de Sheffield United, locul 8 din liga a doua feminină din Anglia. Antrenorul e acuzat că ar fi avut o relație secretă de aproape 3 ani cu o jucătoare minoră. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 09:00

Jonathan Morgan (35 de ani) a fost demis de Sheffield United, locul 8 din liga a doua feminină din Anglia. Antrenorul e acuzat că ar fi avut o relație secretă de aproape 3 ani cu o jucătoare minoră.

Jonathan Morgan e implicat într-un nou scandal în Anglia. După ce anul trecut a fost acuzat că a traumatizat-o pe Maddy Cusack, mijlocaș la Sheffield, până când aceasta s-a sinucis în septembrie, acum tehnicianul a fost dat afară de club după noi dezvăluiri legate de altă jucătoare.

Jonathan Morgan, dat afară de Sheffield United după ce ar fi avut o relație cu o jucătoare minoră

The Athletic scrie că Morgan ar fi avut o relație secretă de 3 ani cu o jucătoare care ar fi început când aceasta avea numai 17 ani! Totul s-ar fi petrecut pe vremea când acesta s-ar fi aflat la Leicester, unde a antrenat între 2014 și 2021. „Nu ar fi ascuns relația dacă nu era nepotrivită. Vârsta ei era cea mai mare problemă. Trebuia să fie un om în care ea putea avea încredere”, spune mama jucătoarei.

Morgan recunoaște relația și că a întrecut o limită atunci când a început o relație cu una dintre jucătoarele sale. Neagă însă că aceasta ar fi fost minoră și susține că împlinise deja 18 ani. Susține că este victima unei „vânătoare de vrăjitoare”. Conform The Athletic, jucătoarea ar fi fost promovată la prima echipă a lui Leicester când avea doar 16 ani.

Relația ar fi pornit după ce antrenorul a început să-i trimită mesaje pe Snapchat. I-ar fi oferit ciocolată după un meci reușit. „Mi-a spus că mă duce la Nando's dacă dau gol. Am marcat și chiar m-a dus acolo. Așa a început relația care a ținut până am făcut 20 de ani. Uneori spunea lucruri ciudate care mi-au rămas și acum în cap, gen: «Când o să crești o să fii o femeie foarte frumoasă».

Scandal șocant în Anglia: antrenorul acuzat că a traumatizat o jucătoare până la sinucidere, dat afară după ce ar fi avut o relație cu o minoră din echipă: „Un prădător!”
Jonathan Morgan. Foto: Imago

Mi-a spus că vrea să ținem secret totul pentru că tatăl lui nu ar fi de acord. Și că restul echipei nu ar fi primit bine vestea. Am înțeles de ce a zis asta și am acceptat. Eram imatură, ușor de atras. Era mai în vârstă, era antrenorul meu și trebuia să știe că nu e ok. Mă enervează când mă gândesc pentru că a abuzat de puterea sa și cariera mea a avut de suferit. A trebuit să plec de la Leicester ca să scap. Doar voiam să joc fotbal”, a mărturisit jucătoarea sub protecția anonimatului.

Ea a contactat The Athletic după ce a citit despre acuzațiile pe care părinții lui Maddy Cusack i le-au adus lui Morgan.

Mama ei a început să suspecteze că între cei doi ar exista o relație. Antrenorul ar fi luat-o de acasă cu mașina, însă o aștepta după colț pentru a nu fi văzut. Cei doi stăteau apoi împreună la hotel. „Știam că dacă încerc să îi opresc relația va continua oricum. Dacă m-aș fi plâns clubului, mi-era teamă că se va întoarce totul împotriva ei și îi va afecta cariera. Dar cui să te plângi la Leicester, când tatăl lui e președintele, o soră e manager general, iar cealaltă e căpitanul?”, explică mama.

În cele din urmă, fata a fost forțată să părăsească echipa: „Totul din cauza comportamentului de prădător al lui Jonathan”.

Acuzat că ar fi împins-o pe Maddy Cusack la sinucidere

Părinții lui Maddy Cusack îl acuză în continuare pe Morgan că ar fi responsabil pentru sinuciderea fiicei lor. S-au plâns la Sheffield, iar o anchetă externă a ajuns la concluzia că nu trebuie luate măsuri pentru că nu există dovezi.

Scandal șocant în Anglia: antrenorul acuzat că a traumatizat o jucătoare până la sinucidere, dat afară după ce ar fi avut o relație cu o minoră din echipă: „Un prădător!”
Maddy Cusack. Foto: Imago

David, tatăl lui Maddy spune că „este scandalos și inacceptabil ce s-a întâmplat. Am cerut să văd raportul, dar mi s-a spus că nu se poate”. Cusack fusese antrenată și la Leicester de Morgan, iar familia susține că a fost nevoită să părăsească echipa din cauza sa.

Cei doi s-au întâlnit la un meci dintre Sheffield și Burnley, ca adversari, iar Morgan i-ar fi strigat: „Ești o psihopată!”. După ce a preluat-o pe Sheffield United, Morgan a scos-o din primul „11” pe Cusack pentru că ar fi considerat că este prea grasă.

De la venirea lui Morgan, Maddy ar fi început să sufere de anxietate și s-a mutat înapoi în casa părinților. A intrat în concediu medical din cauza depresiei, pentru care lua și medicamente. „Nu cred că o să trec peste asta!”, a fost unul dintre mesajele trimise de Cusack tatălui ei.

„Ne-a mărturisit că problemele ei au început de la venirea lui Morgan. Știm că ar fi fost astăzi alături de noi dacă el nu era angajat. Mesajele primite și conversațiile purtate susțin asta”, spune familia.

Federația Engleză de Fotbal a demarat o anchetă abia pe 25 ianuarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
RighteousOpinion
RighteousOpinion  •  05 Februarie 2024, 18:22

Oare o sa pățească ceva? Cat este vârsta minima de consimțământ? La noi ar trece chiar ca un erou chair daca stiu toti ca nu este deloc ok

mr90
mr90  •  04 Februarie 2024, 08:56

"numai 17 ani" ... sinteti de ris !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează