INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Scandal mare la Benfica » Jorge Jesus, ca și demis după ce vestiarul s-a răzvrătit împotriva sa

Jorge Jesus
Foto: Imago
Jorge Jesus Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 13:23 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 14:28

Jorje Jesus (67 de ani) este pe cale să fie dat afară de la Benfica după ce a intrat în conflict cu jucătorii săi.

Totul a pornit la ultimul meci jucat de Benfica, cel din Cupa Portugaliei împotriva marii rivale Porto, terminat cu un eșec usturător pentru „vulturi”, scor 0-3. 

La finalul partidei, Pizzi (32 de ani), unul dintre veteranii și căpitanii echipei, s-a dus la vestiare direct la Jesus după ce tehnicianul a decis să nu-l folosească  titular și să-și exprime nemulțumirea față de decizia sa.

Jorge Jesus l-a pedepsit apoi pe fotbalistul său pentru reacția nervoasă excluzându-l din lot, moment care i-a fost „fatal” antrenorului.

Potrivit portughezilor de la O Jogo, fotbaliștii i-au luat partea lui Pizzi și au refuzat să participe la antrenamentul de luni seară al echipei.

Președintele Rui Costa a trebuit să intervină

Scandalul de proporții de la echipă l-a făcut pe Rui Costa, președintele echipei să intervină. Acesta i-a convins pe jucători să iasa până la urmă la antrenament și l-a pus pe Nelson Verissimo, antrenorul echipei secunde, să conducă ședința de pregătire.

Jesus va intra în ședință cu oamenii din conducerea clubului unde, dacă nu se întâmplă vreo răsturnare spectacuoasă, antrenorul va fi demis de la club. 

Jorge Jesus era deja era pe picior de plecare

Chiar dacă nu ar fi existat acest incident cu Pizzi, viitorul lui Jorge Jesus pe banca Benficăi era incert. Aflată doar pe locul 3 în clasament, sub rivalele Porto și Sporting, Benfica poate rămâne fără șanse la titlu

În acest week-end are meci cu Porto în campionat și cu o înfrângere rămâne la 7 puncte în spatele liderului. Astfel că Jesus putea fi demis și în cazul unei înfrângeri în derby.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

PSG nu se joacă! Plătește 40 de milioane de euro pentru transferul definitiv al unui puști de 19 ani

Mbappe și Lewandowski se opun schimbării propuse de FIFA: „E imposibil! Să se gândească și la sănătatea fotbaliștilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează