INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO După sărutul președintelui federației, un alt gest șochează Spania » Selecționerul, surprins cu mâna pe sânul unei femei din staff-ul tehnic

Momentul în care Jorge Vilda o atinge nepotrivit pe colega sa
Momentul în care Jorge Vilda o atinge nepotrivit pe colega sa

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 19:26 / Actualizat marti, 22 august 2023 20:10

Jorge Vilda (42 de ani) s-a bucurat cu un gest ce i-a scandalizat pe fanii naționalei Spaniei. S-a întors cu spatele la teren și i-a pus mâna de pe umăr pe sânul drept unei componente a staff-ului tehnic. „Ar trebui să fie suspendat. Cum își permite să facă asta în public?!”, este atacat pe rețele sociale.

Scandalurile la naționala Spaniei se țin lanț. După criticile și indignarea provocate de Luis Rubiales la festivitatea de premiere, unde președintele federației de fotbal a sărutat-o pe gură pe Jennifer Hermoso, un alt episod a stîrnit valuri de acuzații pe rețelele sociale. 

Gest controversat pe podium » Președintele Federației Spaniole a sărutat pe gură o campioană mondială. Reacția jucătoarei
SPANIA
Gest controversat pe podium » Președintele Federației Spaniole a sărutat pe gură o campioană mondială. Reacția jucătoarei

Controversatul selecționer al reprezentativei feminine, Jorge Vilda, a fost filmat în timp ce se bucura pentru golul marcat de Olga Carmona în finala CM 2023 cu Anglia într-un mod surprinzător. 

Tehnicianul de 42 de ani i-a pus mâna pe umăr unei femei din stafful tehnic și a pipăit-o pe sânul drept pentru câteva clipe, fiind cu spatele la teren! Apoi s-a întors cu fața la meci, de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Fanii Spaniei: „Este absolut dizgrațios”

Fanii au reacționat imediat la filmulețul postat pe Twitter, care a strâns rapid 10 milioane de vizualizări! Unul a scris „trebuie suspendat. Cum poate face asta cineva?”, altul a spus că „Jorge Vilda este un tip tare ciudat" sau „De ce ar face așa ceva?” și „Mă simt inconfortabil văzând acest filmuleț”. 

Cel mai indignat a comentat laconic: „Absolut dizgrațios!”.

Jucătoarele Spaniei au făcut grevă!

Nu este însă prima oară când selecționerul este personajul negativ la naționala feminină. Anul trecut, 15 jucătoare au făcut grevă și au boicotat antrenamentele după Euro 2022, după ce Jorge Vilda nu le-a permis să încuie camerele hotelului noaptea până ce nu vine el să le controleze.

The Sun scrie că „jucătoarele s-au plâns că sunt tratate ca niște copii și erau forțate să îi prezinte gențile la control înaintea ședințelor de pregătire. Tehnicianul a fost și fluierat la festivitatea de premiere și s-a trezit ignorat de toată lumea în timp ce noile campioane mondiale se bucurau pentru succes.”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Incidente grave la Ajaccio - Bordeaux » Fanii oaspeților au provocat întreruperea jocului pentru o oră!

O legendă a fotbalului german o acuză pe Tottenham: „Bayern a fost șantajată la transferul lui Harry Kane!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (22)
traian_v
traian_v  •  23 August 2023, 14:39
Postat de demostene1 pe 23 August 2023, 00:40

se intampla si din astea la meciuri. dar se pare ca tu confuzi grav ce e in pantaloni cu sanii. poate ar trebuie sa mergi la un medic

Uneori acelasi lucru e si in pantaloni si pe sani.

traian_v
traian_v  •  23 August 2023, 14:37
Postat de demostene1 pe 22 August 2023, 21:43

nu apar gesturi din astea si la barbati|? cand de bucurie iei in brate sau atingi un jucator? doar pentru ca e femeie are nevoie de un tratament special? pai vor egalitate sau vor tratament special? iar pana la urma cine merita felicitat? jucatoarele care il voiau zburat pe selectioner, sau selectionerul care a castigat cupa mondiala cu o natioanal care nu era printre favorite?

Perfect de acord. Uitati-va la un meci de fotbal american la NFL sau la baseball la MLB. Cum isi dau baietii peste funduri si sa mangaie cu orice ocazie. De acord, pot fi si homosexuali printre ei dar gesturi de astea au devenit obiceiuri si nimeni nu se mai sesizeaza.

demostene1
demostene1  •  23 August 2023, 00:40
Postat de cirus11 pe 22 August 2023, 21:51

Sa inteleg ca nici tu nu esti deranjat daca te apuca unul de pantaloni??? asa, in stilul Trump grab'em by the.... te faci ca nu simti si zambesti complice, nu? :))

se intampla si din astea la meciuri. dar se pare ca tu confuzi grav ce e in pantaloni cu sanii. poate ar trebuie sa mergi la un medic

Vezi toate comentariile (22)
Comentează