INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

JOSE MOURINHO A FOST DEMIS // Ce mesaj i-a transmis Jurgen Klopp lui Mourinho: "Să nu uite niciodată"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 21:27

Jose Mourinho (55 de ani) a fost demis de la Manchester United. Jurgen Klopp, rivalul de pe banca lui Liverpool, laudă performanțele portughezului și e sigur că va reveni la cel mai înalt nivel. 

"Nimeni și nimic nu-i poate lua lui Jose Mourinho ceea ce a obținut în carieră. Îi doresc să nu uite asta niciodată, să aibă asta în minte înainte de următoarea provocare. Trebuie să uite lucrurile rele din ultimele luni. Este un manager fantastic.

Are tot respectul meu, este un om cu reușite inimaginabile. Îmi imaginez că tot nu a fost ușor să treacă printr-o perioadă ca asta, cu toată lumea împotriva lui", a declarat Klopp. 

4meciuri a câștigat Klopp din cele 9 jucate împotriva echipelor pregătite de Jose Mourinho. Portughezul s-a impus de 2 ori, iar în rânduri s-a terminat indecis

Vezi și:

Scandal fără sfârșit la United » Gary Neville îi cere lui Pogba sa-l urmeze pe Mourinho

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
232710900452959
Leopard Trek  •  19 Decembrie 2018, 07:57
Postat de Niles Benson pe 19 Decembrie 2018, 01:50

Sa nu uitam cum a castigat Mourinho cu Inter si cu Porto Liga Campionilor. Cu ajutorul arbitrilor. Mai mult a fost dat afara de pe la echipe. Un antrenor slab, care numai scandalurile l-au "ajutat" sa fie mare. La Real si Manchester a avut bani si jucatori, mai putin trofee.

Tipic romanesc. Tu nu doar ca esti NEICA-NIMENI dar nici n-ai produs in viata ta o ceapa degerata dar vorbesti si dai lectii depsre cineva care a facut ceva ptr acest sport si familia sa. Du-te tu si fa acelasi lucru si apoi iti vom face statuie. Orice om are si parti rele, pina si Hagi sau Lucescu, asa si Mourinho. Crezi ca Guardiola este perfect sau cum ? Si Steaua a castigat CCE baricadandu-se in jumatatea de teren si blocand orice, apoi la 11 m au avut un portar care a ghicit coturile si nimic mai mult. Una peste alta, Mourinho s-a dus la un club care nu va mai fi vreodata ce-a fost, dar si asa a castigat europa League, putin sau mult vom vedea in viitor daca alt antrenor va castiga vreun trofeu european cu Man Utd ! Cand mai scrii si data viitoare, conecteaza creierul si fii mai cerebral, ca mirosi a fan Barcelona si te inchini la Messi, nu-i asa ? :)))

134547027525338
Niles Benson  •  19 Decembrie 2018, 01:50
Postat de alexbarosanu pe 19 Decembrie 2018, 00:37

mutu e un pacalici

Sa nu uitam cum a castigat Mourinho cu Inter si cu Porto Liga Campionilor. Cu ajutorul arbitrilor. Mai mult a fost dat afara de pe la echipe. Un antrenor slab, care numai scandalurile l-au "ajutat" sa fie mare. La Real si Manchester a avut bani si jucatori, mai putin trofee.

magic4ever
magic4ever  •  19 Decembrie 2018, 01:06
Postat de maistor_kokir pe 19 Decembrie 2018, 00:21

Mourinho are 8 titluri nationale la activ(2 in Portugalia, 3 in Anglia, 2 in Italia si 1 in Spania), 2 ligi ale campionilor si 2 europa league(sau cupa uefa). In momentul in care a plecat de la Porto in 2004, de la Mourinho asteptarile erau imense, a reusit probabil cam o treime din cat se astepta, dar chiar si asa palmaresul sau e f bun. Guardiola, probabil cel mai bun antrenor al momentului, are 7 titluri nationale si 2 ligi ale campionilor, insa e cu 8 ani mai tanar decat Mou, in plus, catalanul a avut realizari importante si ca jucator. Anceloti, alt antrenor contemporan important, are 4 titluri nationale, si e cu 4 ani mai batran ca Mou. Ca o comparatie, Adi Mutu, probabil cel mai bun fotbalist roman din istorie dupa cei trei mari : Hagi,Balaci si Dobrin, ca jucator, are oficial un titlu cu Dinamo in 2000, echipa de la care a plecat insa la jumatatea acelui campionat, el s-a mai aflat in lotul lui Juve in anii in care s-au castigat 2 titluri, insa ambele au fost retrase in urma calciopolli. Mourinho l-a avertizat pe Mutu in 2004, se munceasca si sa fie concentrat, pt ca n-a castigat nimic ca fotbalist, din pacate Mutu n-a reusit sa castige nici un trofeu pana la finalul carierei. Tot ca o comparatie, Pitzurca, care probabil se autoconsidera cel mai bun antrenor roman, are un singur titlu de campion, cu Steaua in 2001.

Este o foarte mare diferenta cu ce echipe a luat Mourinho UCL, Porto si Inter care nu aveau loturile granzilor Barcelona, Real, Bayern Munchen, Manchester United cu Ferguson antrenor...Guardiola nu o sa castige niciodata UCL cu alte echipe,el a prins o super generatie la Barcelona cu Messi, Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Eto'o, Henry...drept dovada la Bayern si la Manchester City unde a avut super loturi cu jucatori si bani la greu si nu a reusit sa castige UCL, nici macar nu a ajuns in finala...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează