INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

Jose Mourinho a izbucnit după umilinţa cu Bradford: ”Pentru Chelsea e o ruşine, un rezultat penibil” :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 10:52

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, şi-a criticat dur jucătorii după înfrîngerea surprinzătoare în turul al patrulea al Cupei Angliei, 2-4 cu Bradford, formaţie din League 1, a treia ligă engleză.
Chelsea a condus cu 2-0, însă a pierdut în cele din urmă cu 2-4, încasînd două goluri pe final de meci. ”Ce s-a întîmplat? Fotbal. Asta e frumuseţea fotbalului. O echipă foarte bună pierde, lucru care se întîmplă greu în alte sporturi. Mult mai probabil în această ţară şi în această competiţie, pentru că mentalitatea echipelor mici este foarte specială, mai ales încrederea, atitudinea şi modul în care se bucură de meciurile cu echipe în faţa cărora ştiu că pot pierde la 5-6 goluri”, a fost explicaţia lui Jose Mourinho la BBC.

”Trebuie să fim jenaţi”
The Special One nu şi-a menajat însă elevii, învinşi de o echipă de liga a treia: ”Respectul meu pentru jucătorii lui Bradford, pentru că au obţinut un rezultat mare pentru club. Pentru noi e un rezultat penibil. E o ruşine ca o echipă mare să piardă în faţa uneia dintr-o divizie inferioară. Tot respectul pentru ei, pentru că au meritat această victorie, dar mie şi jucătorilor trebuie să ne fie ruşine.

Nu cred că trebuie să fim frustraţi, ci jenaţi. Sînt bucuros pentru Bradford, dar pentru Chelsea e o ruşine. Astfel de rezultate dau frumuseţea acestei competiţii. Eu nu vreau să fac parte din asta, eu vreau să cîştig trofeul sau măcar să nu pierd cu o echipă dintr-o divizie inferioară”.

La finalul meciului, tehnicianul portughez a intrat în vestiarul adversarilor pentru a-i felicita.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
billy762000
billy762000  •  25 Ianuarie 2015, 14:12
Postat de ciprian_451fh pe 25 Ianuarie 2015, 14:02

Dacă Steaua pierdea în aceeași manieră, mai venea antrenorul Stelei, indiferent cine ar fi fost acesta, să felicite adversarii?!?

...venea, dar cu Fane Bombardierul pentru a-i omori pe cei care au indraznit sa faca asa ceva campioanei, de care nu ai voie nici sa vorbesti...

ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  25 Ianuarie 2015, 14:02

Dacă Steaua pierdea în aceeași manieră, mai venea antrenorul Stelei, indiferent cine ar fi fost acesta, să felicite adversarii?!?

irishjoe
irishjoe  •  25 Ianuarie 2015, 11:24

Chelsky nu a fost o echipa mare niciodata ! pana in 2000 echipa de pluton mai mult prin championship dupa venirea jidhanului au inceput sa joace pe la nationala si in europa!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează