INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CARDIFF-CHELSEA, DUMINICĂ, ORA 17:00

Jose Mourinho a vorbit despre viitorul lui John Terry şi Frank Lampard. Care crede că a fost momentul sezonului: "Mi-a rupt inima"

Jose Mourinho și Gus Poyet, antrenorul lui Sunderland, foto: reuters
Jose Mourinho și Gus Poyet, antrenorul lui Sunderland, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 11:32

Înaintea meciului cu Cardiff, ultimul din acest sezon, Jose Mourinho a vorbit despre viitorul lui John Terry, Frank Lampard şi Ashley Cole pe Stamford Bridge. Primii doi sînt la final de contract, dar doar unul dintre ei se pare că va continua în tricoul lui Chelsea

"Acum, Frank Lampard e bolnav şi stă în pat. Peste ani, merită o statuie în faţa stadionului", a explicat Mourinho cînd a fost întrebat despre mijlocaşul în vîrstă de 35 de ani. Cu 429 de apariţii în tricoul "albaştrilor", pentru care a marcat 147 de goluri, Lampard este văzut ca un simbol al lui Chelsea, club pentru care a evoluat în ultimele 13 sezoane. La final de contract, pare din ce în ce mai clar că Lampard poate juca împotriva lui Cardiff ultimul meci din carieră.

Nu aşa stau lucrurile pentru căpitanul lui Chelsea, John Terry, şi pentru fundaşul dreapta Ashley Cole. "Clubul ştie care e opinia mea în privinţa lor", a explicat Mourinho. Portughezul a girat evoluţiile lui Terry, înainte de meciul contra lui Atletico: "E la nivelul din 2007".

La final de campionat, fără nici o şansă la titlu, Mourinho a fost întrebat de jurnaliştii britanici care a fost momentul sezonului pentru el.

"Anul ăsta, am pierdut primul meu meci acasă, pe Stamford Bridge. Am pierdut contra lui Sunderland, mi s-a dus recordul, deci ăsta a fost momentul sezonului. Mă bucur că m-am întors. Înfrîngerea noastră contra lui Crystal Palace a arătat ce înseamnă fotbalul englez. Dar înfrîngerile noastre cu Aston Villa şi Sunderland nu au fost în spiritul fotbalului englez".

Vezi clasamentul din Premier League în acest sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  10 Mai 2014, 12:40

cam asta spune tot... momentul anului pt el se reduce la faptul ca a pierdut un record :)))))) vai de mama lui

solomon_i
solomon_i  •  10 Mai 2014, 11:51
Postat de solomon_i pe 10 Mai 2014, 11:51

Pa...i nu tot voi ati scris ca pe Terry il va inlocuii Chiriches ?! Sau ce-a fost ieri numai este valabil azi ? Nu sunteti in stare sa corelati nici propriile inventii (minciuni) !

Pai....

solomon_i
solomon_i  •  10 Mai 2014, 11:51

Pa...i nu tot voi ati scris ca pe Terry il va inlocuii Chiriches ?! Sau ce-a fost ieri numai este valabil azi ? Nu sunteti in stare sa corelati nici propriile inventii (minciuni) !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează