INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Mourinho, un car de nervi, după egalul cu Napoli: „Mi-e rușine, este prea mult!”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2022 14:04 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 17:00

Jose Mourinho (59 ani), antrenorul Romei, acuză arbitrajul în partida de la Napoli (1-1): „Mi se părea imposibil să obținem un rezultat pozitiv. Chiar dacă nu tragem la titlu, avem dreptul la victorie!”

Napoli s-a împiedicat acasă în Derby del Sole (1-1) cu AS Roma și a pierdut puncte prețioase în cursa pentru scudetto cu Milan și Inter. Giallorossii au egalat în prelungiri și rămân în luptă la un loc de Ligă, însă antrenorul lor s-a revoltat după meci, criticând vehement arbitrajul lui Marco Di Bello. „Nu ne-a lăsat să câștigăm. Mi-e rușine, este deja prea mult!”.

Iorgulescu a dezvăluit cu ce sumă o ajută LPF pe Gaz Metan ca să termine sezonul: „Nu e un împrumut păgubos” vs. „E donație, ceva utopic!”
ÎMPRUMUT
Iorgulescu a dezvăluit cu ce sumă o ajută LPF pe Gaz Metan ca să termine sezonul: „Nu e un împrumut păgubos” vs. „E donație, ceva utopic!”

Jose Mourinho: „Cerem mai mult respect”

Jose Mourinho a acuzat mai multe faze ale jocului în care capitolinii s-au simțit dezavantajați: 

„Trebuia să-i dea cartonaș roșu lui Zanoli, am avut un penalty la Zaniolo, pe care ni l-a refuzat, plus alte multe momente. Echipa mea a fost fantastică, dar era greu să obținem aici un rezultat pozitiv. 

Nu pentru că n-am fi jucat bine, ci pentru că nu ne-a lăsat arbitrul să câștigăm. Nu suntem printre candidate la titlu, numai că vrem să avem dreptul la victorie. VAR și centralul m-au făcut să-mi fie rușine că sunt aici. Cer mai mult respect pentru noi și suporterii noștri”.

Am citit că titlul se va decide prin deciziile luate de arbitri contra celor trei candidate. Mi s-a părut că a fost invers și arbitrii au stabilit nedrept rezultatul. Era imposibil să învingem!
- Jose Mourinho, antrenor AS Roma

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Reîncărcat! George Pușcaș, omul meciului la Pisa. Devastator și aplaudat în picioare

Bayern se răzbună pe Barcelona pentru asaltul asupra lui Lewandowski: „O mutare-bombă!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează