INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jose Mourinho, cucerit de un star din Premier League: „Le-am spus să-l cumpere imediat!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 16:39

Jose Mourinho (55 de ani) a mărturist că nu a fost el cel care a decis să renunțe la fotbalistul Mohamed Salah (26 de ani) și, mai mult, ”The Special One” dă vină pe șefii lui Chelsea pentru cedarea lui.

„Când clubul a decis să-l vândă, nu am fost eu implicat. Eu l-am vrut pe jucător. Pot spune că eu l-am cumpărat, nu l-am vândut pe Salah. Deși aveam jucători extraordinari de atac, precum Hazard, William, acest băiat m-a cucerit atunci când am jucat contra lui Basel, în Champions League.

Și le-am spus celor de la Chelsea să-l cumpere imediat. Așa că tot ce s-a spus despre mine și el este neadevărat. În plus, relația mea cu el a fost și este una foarte bună”, a declarat Mourinho pentru Sky Sports.

Până să ajungă la Liverpool, Salah a evoluat pentru echipe importante precum AS Roma, El Mokawloon, în Egipt, la FC Basel, Chelsea și Fiorentina. De la formația londoneză a fost cedat în mandatul lui Jose Mourinho.

150.000.000 €este cota lui Salah conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Vezi și: 

Mourinho, două anunțuri importante de ultimă oră: ce spune despre retragere și "minciuna" de la Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează