INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho, declarație tăioasă despre situația complicată de la Manchester United: „Am fost concediat pe merit, dar acum e mai rău!”

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2019 11:58

Jose Mourinho, 56 de ani, ultima oară la United, nu se bucură pentru actuala situaţie de la club: „Am un mare respect faţă de fanii lui Manchester care trăiesc o realitate tristă. Mă tem că iar nu prind Liga".

Jose Mourinho şi-a exprimat compasiunea faţă de situaţia în care a ajuns Manchester United, la nouă luni după ce a fost dat afară. Doar locul 8, cu opt puncte în 6 etape, şi cu fanii care vor demiterea managerului Solskjær.  

„Am fost concediat şi probabil că meritam, pentru că eram responsabil ca antrenor. Dar realitatea tristă e că ei stau mai rău ca înainte şi pentru mine e trist. Poate unii cred că mă bucur de situație, însă nu e aşa deloc. 

Sunt mult în urmă. Am fost acolo doi ani, în care am simțit destule lucruri pozitive și drumul de urmat. Apoi a venit al treilea sezon care n-a fost suficient de bun”, explică tehnicianul portughez, în prezent analist Sky TV. 

„Greu să intre în Top 6”

The Special One se teme că „diavolii” nu prind iar Liga Campionilor: „Am oameni în club pe care îi iubesc, îi respect mult pe fani, iar când o echipă e plictisitoare, ești și tu la fel, dar tot poți obține rezultate. Dar în acest moment nu văd nimic. Cred că vor fi în mare pericol să n-ajungă nu doar în Top 4, ci probabil în primele 6”.

Vezi și: 

FOTO Victoria Lopyreva l-a făcut uitat pe Messi la Gala FIFA The Best » Rusoaica a întors toate privirile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close