INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho face loc pentru un supertalent! ”Este pentru prima dată de la Gary Neville când se întâmplă așa ceva”

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 16:18

După plecările lui Morgan Schneiderlin și Memphis Depay, Jose Mourinho este nevoit să-și completeze lotul, iar Axel Tuanzebe ar putea debuta în echipa ”diavolilor roșii” în următoarele săptămâni.

Jucătorul, în vârstă de 19 ani, s-a născut la Bunia, în Republica Democrată Congo, dar s-a mutat în Marea Britanie în 2006, după ce părinții au emigrat la Rochdale. El este, în prezent, unul dintre cei mai înzestrați tineri jucători din Anglia.

Tuanzebe este obișnuit cu sistemul de joc al lui Manchester United de la Academia de fotbal a clubului, el fiind pentru prima dată pe banca de rezerve a ”diavolilor roșii” la un meci contra lui Crystal Palace.

El joacă fundaș central, iar la tineret a fost desemnat liderul formației. Fostul său antrenor Paul McGuiness a avut numai cuvinte de laudă despre fotbalist:

”A fost pentru prima dată când am ales un elev să preia banderola de căpitan al echipei. Nu cred că s-a mai întâmplat așa ceva de la Gary Neville. Axel face o treabă foarte bună, pe teren și în afara lui”.

Jose Mourinho a declarat că Tuanzebe ar putea să intre în teren la prima echipă a lui Manchester United, în cursul lunii viitoare.

Deja, jucătorul a fost convocat în lotul ”diavolilor roșii” la meciul retur din Cupa Ligii, cu Hull City. După venirea în Marea Britanie, fotbalistul și-a luat și cetățenia engleză și a evoluat și în naționala U19.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează